Site icon Lykten

Venstrehatet: Skolegutt får brillene knust, slått og spyttet i ansiktet – «Du har Trump-hatt!»

Nye grove videoer med vold, fornedring og i oftere grad drap på Trump-velgere har dukket opp på sosiale medier. Nylig kom en video fra en videregående skole i delstaten Utah, der en gutt med Trump-caps og amerikanske farger på jakka si blir slått og spyttet på av to kvinnelige medstudenter.

Braxton McElhaney (15) kom med sin Trump-caps og en jakke med de amerikanske fargene på til sin skole den 3. september. I gangen på skolen blir han konfrontert av to svært aggressive kvinnelige medstudenter som angriper ham fysisk. Han blir slått og spyttet på i ansiktet ved tre anledninger, får brillene sine kastet på bakken og trampet på og tøyet sitt stjålet. Blant annet tar de ansiktsmasken hans og kaster den i en søppelkasse.

Les også: SJOKKVIDEO: Antifa og BLM angriper sort Trump-velger

BRAXTON (15) HJEMME MED KLÆRNE HAN HADDE PÅ SEG PÅ SKOLEN. (Foto: Privat).

De to kvinnelige medstudentene, som skal gå i 10. klasse, kaller McElhaney for en «hvit makt-tilhenger», «rasist» og at han hadde «hvitt privilegium». De truer også må slå ut alle tennene hans og kaller ham «tilbakestående». Dette er snakkepunkter som venstremediene i USA har pumpet ut om republikanere, konservative, kristne og Trump-velgere siden Trump vant valget 2016.

Den hatefulle og grove retorikken har skapt et offentlig klima der folk føler seg berettiget til å bruke grov vold mot mennesker som mener, tror eller stemmer annerledes enn dem selv. Dette inkluderer barn, skoleelever, eldre, kvinner, afroamerikanere og andre minoriteter.

Det grove overfallet blir filmet av medstudenter og har blitt publisert på sosiale medier. Man kan også høre at de som filmer ler og hygger seg i bakgrunnen mens hendelsen finner sted.

Les også: CNN må betale erstatning til skoleelev som ble hengt ut som rasist

Les også: Ung gutt brutalt mishandlet på skolebuss – fordi han støtter Trump

DEN KVINNELIGE ELEVEN SPYTTER GUTTEN I ANSIKTET VED MINST TO ANLEDNINGER. (Skjermbilde).
GUTTEN BLIR SLÅTT OG DYTTET AV DE TO KVINNELIGE STUDENTENE SOM OGSÅ STJELER KLÆRNE HANS. (Skjermbilde)

Les også: Hillary- og Obama-velgere angrep Trump-velgere

De stjeler hattens hans, slår ham i ansiktet og – i disse alvorlige koronatider – spytter ham i ansiktet. Dette kan i verste fall anses som drapsforsøk. Har gutten redusert immunforsvar? Har han eldre eller syke i hjemmet sitt? En bestemor eller bestefar? Hvis han blir smittet av jenta kan det få fatale konsekvenser for gutten og hans nære. En av de kvinnelige elevene som er med på overfallet har ironisk på seg en ansiktsmaske mens spyttingen foregår.

Les også: VIDEO: Black Lives Matter og Antifa angriper homofile aktivister

Les også: Sjokkvideo: Biden-tilhengere angriper familie med 7-årig gutt

De to kvinnelige Joe Biden-tilhengerne spyttet den unge Trump-tilhengeren i ansiktet minst tre ganger, midt under corona-epidemien. (Skjermbilde).

Les også: Video: Joe Biden-tilhenger slo 84-årig kvinne – trakk kniv og truet Trump-velgere

Les også: Kristen Trump-tilhenger brutalt henrettet på åpen gate i byen Portland

Mange spør seg hvorfor gutten ikke forsvarte seg selv og holdt besinnelsen sin under det minutt lange overfallet: «Jeg ble ordentlig oppdratt», svarer gutten til lokale medier i Utah. Det sammen kan mulig ikke sies for de to jentene eller de som filmet og koste seg mens det hele fant sted.

Det opplyses nå at jentene har fått en reaksjon fra skolens ledelse og at saken er anmeldt til politiet. Moren til gutten har nå startet en GoFundMe side for ham og i skrivende stund har man samlet inn over 25.000 dollar. Det er nok til å kjøpe ham både nye briller, en ny Trump-hatt og en tur til Washington D.C for å være med på et valgmøte for Trump, sier moren. Den konservative nettsiden Gateway Pundit har i vært i kontakt med Trumps administrasjon og håper å få gutten en signert rød MAGA-caps direkte fra presidenten.

Massemedia i USA har slitt fryktelig med å dekke saken og det sier seg selv at ingen norske massemedier har ønsket å skrive om saken. Gutten er hvit og Trump-velger, og er da automatisk diskvalifisert fra noen dekning eller tårevåt rapportering fra ellers aktive og undersøkende journalister. 

Les også: Demokrat trakk kniv – mot kvinnelige republikanerne

Les også: Trumps kvinnelige pressesekretær grovt hetset og drapstruet av demokrater

Les også: Ny grov vold mot konservative fanget på kamera

Les også: Fikk hjerneblødning – venstreekstremister angrep homofil og asiatisk journalist

Exit mobile version