fbpx

Trumps kvinnelige pressesekretær grovt hetset og drapstruet av demokrater

Pressesekretær Stephanie Grisham (Public domain).

Pressesekretær i Det hvite hus, Stephanie Grisham, opplever nå å bli grovt hetset og drapstruet av Hillary-tilhengere og demokratiske velgere. Grisham er etterfølgeren til Sarah Huckabee Sanders som hadde den utsatte posisjonen før henne. Grisham har valgt å ikke holde offentlige pressemøter med kameraer i Det hvite hus, slik hennes forgjengere gjorde. 

Istedenfor har man valgt å begrense det ukentlige pressemøtet til personlige møter med presseforeningens ledelse, daglige møter på sitt kontor, offentlige kunngjøringer og møter på blant annet Air Force One.

Les også: VIDEO: Hva du ikke blir fortalt om Donald Trump

Det er presidenten som avgjør om det holdes pressemøter og det skal ha blitt tatt en avgjørelse om å stoppe disse som følge av presserommet til slutt lignet mating av ville dyr, der reportere skrek over hverandre, avbrøt pressesekretæren og i enkelte tilfeller fysisk berørte de ansatte i Det hvite hus som hadde ansvaret for å gi ut mikrofonen. Som da CNNs Jim Acosta nektet å gi fra seg mikrofonen og fysisk dyttet vekk en kvinnelig ansatt under et pressemøte med president Trump. Acosta mistet til slutt presseadgangen sin til Det hvite hus som følge av hendelsen.

 

Les også: Fakta om Trumps riksrett og demokratenes skyggespill

Men der haiene sirklet i presserommet i håp om et saftig scoop, så har demokratenes velgere gått et steg lenger. De sender brev, pakker og eposter med grove krenkelser og drapstrusler i fysisk form mot den kvinnelige pressesekretæren.

Hatet og drapstruslene mot den kvinnelige pressesekretæren skal ha startet etter at CNN i august 2019 lagde en reportasje om henne kalt; «Det hvite hus har fått en pressesekretær, husker dere?». Den ble etterfulgt av en ny artikkel om Grisham i november, og ble så igjen etterfulgt av lignende artikler skrevet av New York Times og Washington Post. Sistnevne opprettet likegodt en regulær spalte kalt «Grisham Watch».

En rekke kjente TV-fjes, som Anderson Cooper, har vært med på å angripe Stephanie Grisham.

Og da begynte hatet og drapstruslene å komme inn jevnlig. Både via hånd- og maskinskrevne brev, via telefoner og pakker, som blant annet inneholdt istykkerrevne teddybjørner, med noe som lignet på størknet blod.

I brevene blir det detaljert beskrevet at Grisham er en «hore», «rasist», «forræder», «dritt», «fitte», «blodige fitte», og «hold kjeften din blodige fitte» og at avsenderen «håper at Satan tar deg snart». Man skriver også at hun har «psykiske problemer» og at hun er en «høyt ignorant idiotisk fitte», hvis mor hadde «gjort verden en tjeneste om hun hadde abortert henne». Man skriver også at man ønsker at hun aldri vil oppleve å bli en mamma.

Les også: Ung gutt brutalt mishandlet på skolebuss – fordi han støtter Trump

En annen skriver at de skal lage et bilde av henne der hun gir president Trump en sugejobb og håper at hennes barn får se bildet etterpå. Hun kalles videre for «menneskelig søppel», «faens fitte» og man påstår at «generasjoner av hennes familie vil være flaue av henne». 

En Hillary-tilhenger fra Florida skriver at hun er en «løgnfull hore» og at «hennes eneste kvalifikasjon er å gi presidenten en sugejobb». Han skriver videre at «hennes hjerne tydeligvis finnes i fitta hennes», og at Det hvite hus er fullt av «fascistiske griser».

Les også: Hillary- og Obama-velgere angrep Trump-velgere

Grisham selv har kommentert det bunnløse og grove hatet mot henne:

«Å være presidentens talsperson gjør meg til en offentlig figur, og med det kommer mye oppmerksomhet – ofte negativ. Det er endel av denne jobben, spesielt for republikanere. Men medias negative dekning av den sittende presidenten og hans administrasjon har eskalert til ukjent territorium, bevist gjennom min forgjenger som var den første pressesekretæren som måtte ha en egen Secret Service-eskorte rundt seg. Media sier de er her for å holde de mektige ansvarlige, som er et nobelt formål. Men hvem holder media ansvarlig? De sirkler vognene for å beskytte hverandre – selv om deres feiltakelser kun går i en retning og deretter kaster seg over folk som ikke deler deres syn. For oss som kommer i deres sikte så får dette konsekvenser».

Les også: VIDEO: «Trump er den sorteste presidenten vi noensinne har hatt»

Breitbart, en av svært få nettsteder som ikke er negativt innstilt til presidenten eller kvinnen som jobber i administrasjonen hans skriver om det grove hatet mot den kvinnelige pressesekretæren og påpeker at hun jobber hardt hver dag for presidentens politikk og å kommunisere ut presidentens prioriteringer til det amerikanske folket. Hun anses for å være en uvurderlig del av administrasjonen og det påpekes at kvinner aldri har hatt så mye makt og muligheter som under president Trump.

Men løgnene og presset fra de demokratiske presidentkandidatene Sanders, Warren, Hillary, samt Obama-familien som fremdeles er i søkelyset, og det venstreorienterte media, har ført til at demokratiske velgere blir hisset opp til et nærmest blindt hat mot republikanerne og konservative amerikanere.

Og rasismen, hatet og kjønsshetsen er ikke kun reservert Det hvite hus, men i høyeste grad vanlige republikanske velgere og Trump-tilhengere på gater og torg over hele USA. En rekke nyheter og videoer har kommet ut siden Trump ble valgt som president i 2016, som viser grove, fysiske overfall og æreskrenkelser mot barn, kvinner, eldre, syke, mørkhudede, latinamerikanere og krigsveteraner fra venstreeksteme, Hillary-tilhengere og demokratiske velgere.

Les også: VIDEO: Demokratene: «Vi skal sende Trump-velgere i gulag»

Donald Trump inviterte en rekke nye og alternative medier til Det hvite hus sist sommer. Massemedia var på plass og ute på plenen kom det til muntlig konfrontasjon mellom de gamle og nye mediene.

Facebook Comments

Breitbart