Site icon Lykten

Demokratenes stjerneskudd Alexandria Ocasio-Cortez tatt i grov løgn

Alexandria Ocasio-Cortez skal ha påstått under en Instagram-video at hun var livredd og måtte gjemme seg da venstreekstremister planla og gjennomførte stormingen av kongressen den 6. januar. Problemet var bare at hun ikke var i den aktuelle bygningen da stormingen fant sted. Faktisk satt hun i en helt annen bygning. Dette bekreftes av andre politikere som sitter i samme gang som Cortez og sier at demonstrantene aldri var i nærheten av Cortez’ og hennes kontor. 

Det rapporteres at hele kongress-området er koblet med underjordiske tunneler, men at bygningen der Ocasio-Cortez arbeider aldri ble stormet eller hadde demonstranter inne i gangene. Og at den personen hun trodde skulle drepe henne var en politimann som var der for å beskytte henne. Ikke bare det, men hele tidsaspektet er feil. Ocasio-Cortez påstod hun var redd for angrep, før Trump hadde fullført sin tale, der han ba sine tilhengere om å fredelig demonstrere. Og hennes opplevelse fant sted over en time før selve kongressen ble brutt inn i en annen bygning mange hundre meter unna.

Les også: Grunnleggeren av Greenpeace: Alexandria Ocasio-Cortez er en «øko-fascist»

Cortez koblet det hele med seksuelle overgrep og gjorde hele hendelsen om seg selv og for å bygge seg selv opp som offer. Alt handler om å bygge opp en ugjennomtrengelig mur hvor alle som kritiserer henne eller det demokratiske partiet blir sett på som onde eller potensielt voldelige ekstremister. Å ha offer-status er det sterkeste politiske kortet man kan ha i dagens politikk, og Ocasio-Cortez kjemper svært hardt for å komme seg til topps i denne kategorien.

Løgnene til Ocasio-Cortez har fått nettet til å koke og hashtaggen #AlexandriaOcasioSmollett til å trende. Med henvisning til en av de groveste og verste falske hat-forbrytelsene i 2019, der den sorte skuespilleren Jussie Smollett ble avslørt i å arrangere et rasistisk angrep på seg selv utført av to hvite Trump-tilhengere. (Som viste seg å være to nigerianske bekjente av Smollett).

Les også: Trump avslørte venstresiden og massemedias hat og dobbeltmoral

Løgnen Ocasio-Cortez forsøker å bygge opp hjelper ikke hennes troverdighet spesielt i ettertid da det viser seg at sentrale skikkelser i Black Lives Matter og Antifa-organisasjonene som hadde kledt seg ut som Trump-tilhengere startet og gjennomførte den påståtte «stormingen». Og fikk et svært lite mindretall av Trump-tilhengere med seg til å gå inn. Mens BLM og Antifa-aktivistene knuste vinduer og vandaliserte, gikk Trump-tilhengerne rolig inn, holdt seg mellom besøksgrensene og tok bilder med politiet. I dag er flere av BLM og Antifa-aktivistene på tiltalebenken for den påståtte stormingen. De samme organisasjonene som Cortez har støttet i flere år, selv etter opptøyene, vandalismen og drapene disse har stått bak.

Les også: «Vi må begynne å spise babyer!»

Løgnen om at Trump oppildnet stormingen, at Trump-tilhengere gjennomførte den og at Ocasio-Cortez var truet på livet er en sentral del av offer-narrativet hos demokratene i USA og deres allierte hos massemedia. De vil gjenta løgnen hver dag, hele uken, hele måneden, hele året rundt. Til deres løgn blir sannhet. Og de som forsøker å avsløre løgnene blir slettet og sensurert på sosiale medier. For det å fortelle sannheten er å «oppildne til politisk vold». Slå den!

Les også: «Demokrater: Konservative og nasjonalister må omprogrammeres, knuses og deres barn må tas fra dem»

Exit mobile version