fbpx

Media og venstresidens løgner – igjen og igjen – Podcast #1

De løy om Irak-krigen og masseødeleggelsesvåpen. De løy om Erik Schjenken og rasismen mot Ali Farah. De løy om Donald Trumps valgkamp og Hillarys vinnersjanser. De løy om skoleguttene fra Covington og rasismen mot indianeren. De løy om angrepet på den sorte og homofilie TV-stjernen Jussie Smollett, som arrangerte det hele selv. Uansett hvilket tema eller hvilken del av hverdagen vår, så lyver våre medier gang på gang. Og krever å bli trodd neste gang de skriver noe. Og slik går løgnkarusellen dag inn og dag ut.

Og venstresiden med politikerne, aktivistene, de profesjonelle nikkedukkene, skuespillerne, gråtekonene og hjelpeorganisasjonene følger med som Pavlovs hunder. De sikler og hyler bare ved tanken på at de kan få sine fordommer bekreftet. At det finnes rasisme og hat bak enhver sten. At alle i samfunnet er like dårlige mennesker som dem selv.

De siste årene har norske aviser og medier hatt klippekort hos norske rettssaler og PFU’s lokaler. Dagbladet har blitt dømt helt opp til Høyesterett og ble avvist av menneskerettighetsdomstolen i Strasbourg for sine løgner. Media har måttet betale erstatning. Skrive beklagelser i sine aviser. Fjerne informasjon og påstander. Alt dette samtidig som de sparker ansatte hver eneste gang kvartalsrapporten kommer og man innser at man forsøker å holde liv i et døende medium.

Den siste saken fra Hollywood, som også norske medier hang seg på, var et såpass godt og klart eksempel på den hysteriske tilstanden at undertegnede nesten bare måtte kommentere det. En homofil sort skuespiller i Hollywood påsto han ble angrepet av to hvite menn i «Make America Great Again»-capser, som puttet en løkke rundt halsen hans og helte blekemiddel over hodet hans. Hele saken luktet like surt som redaksjonslokalet til VG på en fredag ettermiddag, men det hindret ikke alle – og da mener jeg absolutt alle – i media og Hollywood til å gå berserk i avisspaltene og på sosiale medier.

De samme idiotiene i media og Hollywood som akkurat hadde gått fem på i saken om skoleelevene fra Covington High School som ble fremstilt som grusomme rasister. Der gikk venstresiden så bananas at guttene ble truet med drap, at skolen deres skulle brennes ned, med elevene inni, og at guttene aldri skulle få et normalt liv igjen. Selv etter avsløringen om at det var skoleguttene selv som ble utsatt for rasisme og hets. At indianermannen med trommen selv brøytet seg vei inn imellom dem og stilte seg opp foran ansiktet deres, mens en gruppe sorte aktivister skrek svært rasistiske og hatefulle kommentarer til de hovedsaklig hvite skoleelevene. Saken var jo snudd helt på hodet av media! Men venstresiden sitter så dypt i den ideologiske gjørma si at Bill Maher, som blir sendt på norsk TV hver uke, nektet å gi seg med løgnene sine og fortsatte hetsen av de unge skoleelevene på sitt direktesendte show etter at det hele var avslørt som løgn! Nå venter endel sinte advokater på guttene sin side av bordet og det kan fort bli veldig dyrt og kjedelig for de som kastet seg på mobben, løgnene og hetsens side.

Men tilbake til Jussie Smollett. Convington-saken hadde knapt rukket å komme ut av forsidene, før man igjen pisket seg opp i harnisk og sinne over en ny hatforbrytelse. Nok engang var det MAGA-hatter og konservative som skulle tas. Denne gangen var sinte sorte Israelitter og indianere byttet ut med homofile sorte skuespillere. Offerrollen var på nytt på nivå 11. Og igjen var det hele løgn og hoderystende latterlig. Og leit. Har man ingen intelligens eller fornuft igjen på venstresiden? Handler alt om å bli sintest, mest oppgitt og skrike høyest over alt som kommer ut i nyhetene? Vi snakker om godt voksne, profesjonelle mennesker. Mennesker som har vært i søkelyset og jobbet med media nesten hele livet sitt som utviser en mangel på selvkontroll man knapt kan forestille seg.

I Norge har Antirasistisk Senter gått på snørra gang på gang med løgner og røverhistorier. Undertegnede har skrevet om dem ved minst FEM anledninger der både nåværende leder, Rune Berglund Steen, tidligere leder Kari Helene Partapouli, rådgiver Shoaib Sultan og nestleder Ervin Kohn, har gått ut på sine sosiale medier og i trykt form gjennom nettsiden deres, med grove løgner. Men selv etter at sannheten kom frem har de aldri trykket en beklagelse eller trukket tilbake påstandene sine. De har heller ikke mistet noen form for økonomisk støtte fra norske myndigheter. Det virker som om det ubegrenset med frikort for venstresiden når de kommer med sine løgner. Det får aldri konsekvenser. Og de har stadig sine marxistiske kamerater i dagspressen klare med mikrofonen hvis det skulle være nødvendig. Det er nesten uvirkelig.

Jussie Smollett-saken er i så måte et stjerneeksempel på hvordan man på venstresiden har store problemer med såkalt «projisering», der man bruker sitt eget sinne, hat og evne til å akseptere vold mot sine meningsmotstandere. Smollett ønsket å bli behandlet slik han mente realiteten i Donald Trumps Amerika var. Slik media forteller at den er. Men ingen sort mann eller Hillary/Obama-tilhenger har fått en slik behandling av en Trump-tilhenger. Ikke i nærheten engang. Det er eksklusivt for venstresiden å angripe, slå, torturere, trakassere og mishandle sine meningsmotstandere, uansett om de er sorte, brune, homofile, kvinner, barn eller eldre. En av Antirasistisk Senters egne skribenter, Martin Knutsen, gikk således ut på sine sosiale medier og spurte om man ikke skulle bruke syre på deltakerne på en bokmesse i Oslo i fjor. Han jobber fremdeles for senteret. En deltaker på et politisk arrangement i Oslo ble slått i ansiktet rett ved siden av Ervin Kohn under en tale i fjor høst. Av Kohn sine likesinnede. Kohn tok ikke engang avstand fra volden. Ingen gjør det på venstresiden. Det avslører mye.

Så, det virker som om venstresiden er vaksinert mot å oppføre seg sannferdig, moralsk og anstendig. Og de lærer aldri, selv ikke da deres egne løgner blir eksponert, gang etter gang. De fortsetter ufortrødent videre i sin egen ideologiske og ekstreme venstreboble. Det tar nok ikke lang tid før det kommer en ny lignende sak som med skoleelevene fra Covington eller Jussie Smollett. Hvor venstresiden nok engang fabrikkerer løgner om hvite rasister og røde MAGA-hatter. Og det vil ikke forundre meg om de samme overbetalte stjernene i Hollywood, media og politiske nikkedukkene går av skaftet nok engang.

Facebook Comments