Site icon Lykten

VIDEO: Innvandrergjeng mishandler og urinerer på svensk gutt

Den grove rasismen mot skandinaver fra ikke-vestlige og mørkhudede innvandrere viser stadig sitt stygge ansikt. Nærmest ukentlige videoer fra mishandlinger, overfall, ran og tortur viser en skremmende utvikling i våre engang så trygge land for barn og unge.

En ny video publisert på nettsiden Samhällsnytt viser hvordan en gjeng innvandrere fornedrer en svensk gutt ved å mishandle og urinere på ham, samtidig som de filmer hendelsen. Filmen blir så spredt på sosiale medier.

Les også: 12-årig jente brutalt mishandlet og sparket i hodet – gjengen krevde «respekt»

Les også: VIDEO: Mørkhudede slår svensk jente: «Jeg kan røre deg fordi du er en faens rasist»

I videoklippet som ble lagt ut på internett av en person ved navn «Lamin», synes og høres det hvordan minst to personer omringer gutten, samtidig som de begge slår, sparker og tvinger gutten til å åpne munnen for å ta imot urin:

– Hold kjeft

– Horeunge mannen

– Mammaknullare

– Låt mig pissa på han

– Varför får jeg inte mina pengar?

– (Begynner å urinere) Öppna munnen, öppna munnen, öppna munnen

(Ler)

– Mammaknu…..

– Gå ned

Innvandrerne som filmet overgrepet kan ses i videoen. Det er uklart når og hvor dette fant sted, samt under hvilke omstendigheter som lå bak.

Les også: VIDEO: Innvandrergjeng truer svenske ungdommer: «Gå ned på kne ellers dreper jeg deg»

«Dominansekriminalitet»

Et nytt ord for denne type kriminalitet har blitt etablert i Danmark og sprer seg nå utover i Skandinavia. Det er «Dominansekriminalitet», og berører en type vold som fremfor alt innvandrere står bak mot etniske skandinaver.

Volden beskrives som grov, hensynsløs, ofte uprovosert og vanlig forekommende i hverdagen.

Les også: Sjokkvideo viser hvordan etnisk svensk mann får pistol i munnen av innvandrere

I Norge viser denne type av kriminalitet seg ekstra tydelig i enkelte rettssaker. En forsvarsadvokat har for eksempel stilt følgende spørsmål til et norsk voldsoffer:

– Hvorfor ga du ham ikke det han ba om?

Det er nettsiden Document.no som har hatt journalister i rettssaker der det virker å råde et slags tabu blant aktor og dommere, når det gjelder å berøre temaet dominanse som endel av motivet i kriminaliteten. Dette til tross for at det å dominere offeret har vært det som i høy grad kjennetegner forbrytelsen.

Les også: Video viser grov vold mot hvit gutt – men ingen på venstresiden reagerer

Relatert:

Exit mobile version