fbpx

VIDEO: Innvandrergjeng truer svenske ungdommer: «Gå ned på kne ellers dreper jeg deg»

Den svenske nettsiden Samhällsnytt har fått tilsendt en mobilvideo som viser hvordan en ung svensk mann tvinges ned på kne av en migrant som skriker på gebrokken svensk at han skal drepe ham. 

Hendelsen skal ha funnet sted i Örebro og bekgrunnen skal være at to gutter i 18-års alderen var ute og kjørte bil for deretter å komme i konfrontasjon med en gjeng innvandrere i en annen bil som trengte seg forbi i en bilkø.

Guttene skal ha blitt forfulgt av innvandrergjengen under en lenger periode og stoppet bilen for å finne ut hva de ville. De forteller følgende til Samhällsnytt:

«Vi stopper ved et befolket område da vi vet vi er i mindretall og ikke vil at de skal stoppe oss et sted midt ute i ingenmannsland. Vi hopper ut og spør hvorfor de har forfulgt oss, hvorpå de hevder at vi ikke har vist dem respekt. De påstår også at vi har pekt finger mot dem etter at de trengte seg frem i en bilkø.

En i innvandrergjengen på filmen går da fram til vennen min og truer med å drepe ham om han ikke hører på hva innvandrergjengen har å si.

Gjengen leder presser ham deretter opp mot et gjerde og tvinger ham å gå ned på kne og be om unnskyld.Hele gjengen står og ler og filmer hendelsen. De går med hånflir tilbake til bile og drar vekk. Ingen i nærheten som så opptrinnet reagerer».

Les også: Sjokkvideo viser hvordan etnisk svensk mann får pistol i munnen av innvandrere

I videoklippet hører man innvandreren uttale følgende trusler:

«En gang til så kommer jeg til å drepe deg, forstår du din lille horeunge. Forstår du det? Gå ned på dine knær og be om unnskyldning! Gå ned på dine fuckings knær! Be om unnskyldning! På dine knær sa jeg! Be om unnskyldning!

Da innvandreren er fornøyde med fornedringen av den hvite, svenske gutten, går han tilbake til bilen sin. Dette gjør han samtidig som han truer de andre som bevitner hendelsen og sier at hvis de ikke slutter å se på skal han tvinge ned andre mennesker i kne også.

Kilde: Samhällsnytt

Relatert: