fbpx

15-årig gutt brutalt slått ned av innvandrere

Lørdag for to uker siden var Lennert Bastiaensen (15) ute med venner på en fest Da han gikk ut med kjæresten for å kjøpe litt pommes frites, ble han konfrontert av fem migranter. En av dem het Namzi, og skal ha mishandlet Lennert tidligere.

De fem migrantene omringet 15-åringen og mishandlet ham grovt.

Den tidligere mishandlingen skal ha funnet sted da Lennert var 12 år gammel. Denne gangen ble livet til den unge belgiske gutten reddet av en sikkerhetsvakt som så mishandlingen. Han ble fraktet til sykehuset med et åpent sår i ansiktet, alvorlig skadet kjeve, ødelagt trommehinne, hjernerystelse og ryggsmerter.

Han må også holde seg hjemme fra skolen i minst 10 dager og må ta en pause fra fotballspillingen på det lokale laget sitt.

En innvandrer skal ha blitt pågrepet etter angrepet. Han sier imidlertid at han handlet alene, noe som ikke er sant ifølge offeret, som telte fem overgripere. Det informeres om at innvandrergjengen skal ha trakassert andre mennesker i nærområdet.

Overfall mot hvite europeere har blitt en dagligdags hendelse, som rapporteres fra omtrent samtlige land i Vest-Europa, inkludert Norge. Felles for dem alle er at de sjelden eller aldri får noe mer enn lokal, i få tilfeller nasjonal dekning.

Kilde: Voice Of Europe

Relatert: