Site icon Lykten

DU BETALER: 66 MILLIARDER brukt på «integrering»

Lavtutdannede, ufaglærte, analfabeter, uintegrerbare, kultursjokkerte, fremmedreligiøse og klimasyke mennesker som har kommet seg over den norske grensa koster milliarder av norske kroner i året for skattebetalerne.

De høytutdannede, faglærte, språkkyndig, integrerte, kulturkjente, kristne og klimatilpassede vestlige innvandrerne på sin side, koster en snau brøkdel – hvis det – før de tilpasser seg og blir bidragsytere til Norge A/S etter kun en generasjon.

Og legg til nordmenn – du vet de som faktisk hører til denne nasjonen – som er de eneste som bidrar positivt som helhet til vår velferd og fremtid.

Hvilken del av befolkningen tror du øker mest? Riktig, den første. Kun litt over halvparten av de som var med i prosjektet fra 2006 og til 2016 – som inkluderer å få flyktningene bosatt og ut i arbeide eller i utdannelse for bli best mulig integrert – klarte det.

Les også: Norge bruker milliarder på velferdsmigranter – eldre og pasienter sulter ihjel på norske sykehus

(Skjermbilde/Aftenposten/SSB)

Les også: 3.000 nye kvoteflyktninger – titalls milliarder i ekstra utgift til norske skattebetalere

Fra Aftenposten:

Fra 2005 til 2016 fullførte 37.000 flyktninger Norges viktigste integreringstiltak, nemlig den obligatoriske introduksjonsordningen.

Stortinget bevilget 65,8 milliarder kroner til introduksjonsstøtte og integreringstilskudd til kommunene fra 2006 og 2016 for å flyktningene bosatt og ut i arbeid eller i utdannelse for bli best mulig integrert.

Åtte år etter at de avsluttet introduksjonsordningen, levde 40 prosent av deltagerne med vedvarende lavinntekt under 60 prosent av medianinntekten i Norge mot 11 prosent i resten av befolkningen.

I november kom Riksrevisjonen med en nedslående rapport om myndighetenes viktigste integreringstiltak, som viste at en rekke nye tiltak for å integrere flyktninger ga dårlige resultater. (Sitat slutt)

Les også: Det kreves TOLV europeiske skattebetalere for å forsørge EN afrikansk migrant

Hva er poenget?

Generelt sett er tallmaterialet helt grusomt. Tallene er nedslående og uten håp. Det viser at innvandringen fra ikke-vestlige land er totalt mislykket og en enorm møllestein rundt den norske økonomien og velferdsmodellen vår.

Det er ikke bare et tapsprosjekt økonomisk heller. Det er et tapsprosjekt for hele det norske samfunnet, ettersom disse menneskene i liten grad tilpasser eller integrerer seg som mennesker. De beholder svært ofte sin kultur, sine klesdrakter, sitt språk, sin religion og sin klan-mentalitet, selv etter flere generasjoner i Norge. Ofte bosetter de seg i de samme områdene og skaper ghettoer, hvor nordmenn etterhvert flytter/flykter ut i såkalt «hvit flukt» til nybygde boligområder utenfor storbyene. 

Så dette er ikke bare et tapsprosjekt. Det er et tap-tap prosjekt over hele fjøla.

Les også: NY MYTE AVSLØRT: Ikke-vestlige innvandrere bygde ikke Norge – faktisk raserer de velferdsstaten

Spørsmålet vi aldri vil gi oss på er; hvem satte i gang denne typen innvandringen (som man godt visste ville gå slik, fra lignende utvikling i blant annet England, Tyskland og Sverige). Hvorfor ble denne masseinnvandringen fra ikke-vestlige land satt i gang? Og hva er det endelige målet med en slik massiv innvandring til et lite, homogent og trygt land som Norge?

Allikevel belaster våre myndigheter hardtslitende, hardtarbeidende og trofaste skattebetalere med astronomiske summer i titallsmilliard-klassen for å presse de uintegrerbare og fremmedkulturelle inn i tiltak- og utdanningsinstitusjoner som kun kan vise til katastrofale tall tiår etter tiår. 

Les også: Norge. Født 1814 – Død 2100 – hvil i fred

For dette startet ikke i 2006, da de aktuelle tallene fra denne artikkelen er hentet fra. Dette startet helt tilbake på 1970-tallet. Og tar vi med alle andre økonomiske tiltak, utgifter til helse, skole, arbeide, sosialtjenester og kriminalitetsomsorgen, så ser vi nok at tallet havner på godt over 1000 milliarder kroner totalt sett.

Allikevel ser vi verke høygafler eller fakler utenfor Stortinget, eller krav om at hoder skal settes i giljotinen, for å si det litt humoristisk. Faktisk ser vi ingen demonstrasjoner noen sted i Norge, selv om det nasjonale selvmordet går på høygang uansett hvem som sitter med makten på Løvebakken.

Kanskje vi fortjener det hele?

Les også: Avslørt: Norge trengte ikke arbeidsinnvandringen på 60- og 70-tallet

Relatert:

Exit mobile version