Site icon Lykten

Europeiske venstrepolitikere: «Europeere eksisterer ikke»

Den kulturelle marxismen og postmoderne galskapen ser ikke ut til å avta hos de rødgrønne politikerne og partiene i Vest-Europa. Tvertimot så uttales sosialistiske og kommunistiske fraser stadig høyere og med mer tyngde, ettersom Europa synker ned i avgrunnen gjennom massiv innvandring, postmodernisme og sosiale eksperimenter.

Tankene går til orkesteret og kelnerne på Titanic som fortsatte å spille og servere selv etter at luksusbåten hadde truffet isfjellet og var i ferd med å synke.

Les også: Hvorfor er det populært å hate hvite mennesker, hvit kultur og hvit historie?

Les også: Italias nye regjering til migrantene: «Pakk kofferten – gratisoppholdet er over»

Denne uken har ikke mindre enn to fremtredende europeiske ledere – den franske statsministeren Emmanuel Macron og Tysklands president, Frank-Walter Steinmeier – gått offentlig ut med påstanden om at franskmenn og tyskere ikke eksisterer. Macron gikk endog et steg videre under sitt offisielle statsbesøk i Danmark og uttalte at «ekte dansker eksisterer ikke«.

Macron ble imidlertid ikke jaget ut til flyplassen under politieskorte, men fikk spise fem-stjerners middager og kjøres rundt i skuddsikker limousin med bevæpnede livvakter til besøket var over uten at verken tomater eller skandale fulgte ham. Han fikk derimot litt motstand i sitt hjemland for uttalelsene.

Den barneløse Macron hadde tidligere denne uken også angrepet Ungarns president Victor Orban og Italias innenriksminister Matteo Salvini for deres trofasthet til sine innbyggere og kristendommen. Macron mente de ikke omfavnet masseinnvandringen og EUs totalitære enstatsprosjekt, samt den kommende demografiske transformasjonen av Europa til et multikulturelt samfunn med massivt påfyll av mennesker fra afrikanske og arabiske nasjoner.

– Europa må bli en modell for en humanistisk og grunnleggende samfunnsendring i globalismens lys, sa Macron under den årlige konferansen for franske diplomater på mandag.

Les også: Frieord ser på venstrehatet del 2: Rasismen mot hvite

Les også: Polen vil heller gå ut av EU enn å åpne grensene for muslimske migranter

Macron sa også at kampen mot nasjonalstatene og nasjonalkonservativ politikk må dobles, slik at hele kontinentet kan bli en ansiktløs og identitetsløs grå masse uten kulturelt og historisk samhold.

Orban, som har fem barn, og Salvini som har to barn, har en bedre forståelse og et ansvar for fremtiden ikke bare for sine nasjoner, men også for sine barn og eventuelle barnebarn, noe Emmanuel Macron, Theresa May, Angela Merkel og resten av de barneløse EU-lederne ikke har. De vil dø alene og etterlate seg et Europa i brann.

Les også: Victor Orbán: Europas eksistens er i fare

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

BARNELØSE. Svært mange av Europas toppledere er barneløse. Hvordan kan man lede et land og et kontinent hvis man ikke har noe ansvar for etterkommere?

Les også: Soros ber Europa ta opp lån på tusenvis av milliarder for å finansiere asylstrømmen

Les også: Tsjekkias statsminister til EU: «Vi vil ikke ha noen flyktninger til landet vårt»

Frieord har tidligere vist videoer og uttalelser fra europeiske politikere som ser positivt på utviskelsen av Europa og vår kultur.

Les også: Miljøparti-politiker: «Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn»

Les også: Miljøparti-politiker i Tyskland: «Det finnes ikke noe tysk folk»

 

Exit mobile version