Site icon Lykten

Hennes navn var Mollie Tibbetts (20)

Lykten har tidligere omtalt det brutale drapet på 20-årige studenten Mollie Tibbetts i juli, 2018. Den unge hvite kvinnen ble funnet drept i maisåker i delstaten Iowa en måned etter at hun forsvant under en joggetur. På Tibbetts kropp fant politiet en rosa sports-bh og gule joggesko, mens et par sorte shorts ble funnet i en annen del av maisåkeren. Hennes truser og et rosa bånd ble også funnet i nærheten av kroppen.

Les også: Hans navn var Bradley Gledhill (20)

MOLLIE TIBBETTS (20) BLE FUNNET I EN MAISÅKER. (Skjermbilde / Court TV)

Bahena Rivera (24), en ulovlig innvandrer fra Mexico, ble arrestert kort tid etterpå. Politiet fant rester av Tibbetts blod i Riveras bil. Han skal ha fulgt etter og konfrontert henne mens hun var ute og jogget. Mollie skal ha avvist den ulovlige mexicanske innvandreren, og truet med å ringe politiet hvis han ikke sluttet å trakassere henne.

Rivera fortalte politiet under avhør at det da svartnet helt for ham og at han drepte Mollie på plassen. Ifølge rettsmedisineren skal mexicaneren ha knivstukket 20-årige Mollie minst 12 ganger, inkludert i hodet, nakken, brystet og høyre hånd. Han skal ha kjørt henne til en nærliggende maisåker og lagt liket av den 20-årige kvinnen der, som han dekket til med maisstilker.

Sist uke ble han dømt av en jury, som fikk se både bilder av det ille tilredte liket til 20-årige Mollie, men også Riveras bil med blodspor på fire forskjellige plasser, alle tilhørende Mollie Tibbetts. Det kommer også frem at forsvaret ønsket å skjule for juryen det faktumet at Rivera allerede hadde et rulleblad i USA før han drepte den unge kvinnen.

(Foto: Privat)

Hvordan kan man oppholde seg, arbeide og leve ulovlig i et land?

Mollie Tibbett fikk aldri gifte seg, oppleve å bli mor og oppleve et trygt og langt liv. Det ble tatt henne ikke bare fra den ulovlige innvandreren, men også fra politikerne i USA som tillot ham å ulovlig komme seg inn i landet, oppholde seg, jobbe og bevege seg fritt i samfunnet. Alt dette for å kunne utnytte ham som stemmekveg for sin egen makt og korrupsjon. Disse politikerne burde stått på tiltalebenken sammen med Rivera.

Rivera kom seg ulovlig inn til USA som 17-åring etter at amerikanske politikere i mange tiår har nektet å etablere en reell grensekontroll og mur mot passeringene. Han blir kun en av de titusenvis ulovlige innvandrere som sitter i amerikanske fengsler for blant annet grov kriminalitet som ran, voldtekter og drap. Det er ikke bare ulovlige innvandrere, menneskelige slaver og terrorister som kommer over grensen, men også narkotika, våpen, utrydningstruede dyr og tyvegods smugles over grensen i enorme mengder. Et skrekkelig høyt antall av jentene og kvinnene som smugles over blir også voldtatt. Dette er ønsket og villet av politikerne og eliten i USA. Som i Europa. For noe annet svar finnes ikke.

Opp gjennom årene har millioner av hvite amerikanere måtte betale en svært høy pris for dette, og mange som i Mollie Tibbetts tilfelle, med livet sitt. Betydelig flere enn afroamerikanere og latinamerikanere, som massemedia og demokratene i USA påstår lider som følge av hvite amerikaneres såkalte rasisme. En rasistisk løgn som brukes som årsak til å innføre forskjellsbehandling på bakgrunn av innbyggernes hvite hudfarge, som igjen forårsaker at hvite mennesker stiller bak i køen ved adgang til studier, arbeide og støtte fra staten.

Og når unge hvite amerikanske kvinner som Mollie Tibbetts blir revet bort fra sine kjære, så glimrer alt av massemedier og menneskerettighetsaktivister med sitt fravær. Inntil offeret heter George Floyd og er en mørkhudet multikriminell narkoman med milelangt rulleblad for blant annet væpnet ran av en ung mor. Når skal vi våkne til denne galskapen?

Relatert:

Exit mobile version