Site icon Lykten

Profilert Rødt-politiker politianmeldt

SOFIA RANA FRA RØDT ER POLITIANMELDT. (Foto: Alternativ Media).

Det var lørdag 29. juli under en demonstrasjon på Eidsvoll plass at Rødts Sofia Rana gikk til angrep på en journalist fra nettstedet Alternativ Media. Menneskerettighetsorganisasjonen SIAN hadde stand og holdt taler foran Stortinget der journalist Anneli Rønning sto og filmet SIANs taler og demonstrantene.

Underveis i demonstrasjonen skal Rødts Sofia Rana, sammen med en gruppe andre meningsfeller fra ytre venstre ha kommet opp til Anneli Rønning og slått mobil, kamerastativ og annet utstyr i bakken. Politiet som var tilstede og så hærverket valgte å ikke pågripe Sofia Rana eller noen i gruppen hun var med. Istedenfor fikk Anneli Rønning beskjed om at hun kunne politianmelde saken.

ANNELI RØNNING FRA ALTERNATIV MEDIA. (Foto: Privat).

Les også: Sofia Rana fra partiet Rødt eier ingen skam

Les også: Skal venstreekstremister sette rammene for ytrings- og forsamlingsfriheten i Oslo?

Sofia Rana har fremstått som en politisk gateaktivist de siste årene, hvor hun har dukket opp til flere demonstrasjoner som har utartet seg til vold. Hun har også stått bak initiativ som førte til at Deichmann bibliotek måtte avlyse et bokbad etter trusler fra venstreekstreme grupper. Hun er også avbildet med logoen til den internasjonale terrorgruppen Antifa som står bak titalls drap og terrorangrep de siste tiårene.

På Stortinget og Rødts egne nettsider står Sofia Rana oppført med følgende informasjon:

(Skjermbilde / Stortinget.no)
(Skjermbilde / Roedt.no)
Skjermbilde / politianmeldelsen fra Anneli Rønning

Her er flere bilder av de som var med på å true Anneli Rønning og hærverket:

 

Exit mobile version