Site icon Lykten

Det STORE spørsmålet

I Norge har vi en jevnt lav arbeidsledighet på under 4 prosent. Men ser vi over grensen til både Sverige og Finland, ligger de på henholdsvis 6.6 og 6.7 prosent. Og det er offisielle tall fra myndighetene, der man tar med alle som jobber deltid, få timer eller er på arbeidsutprøving fra kommunene, betalt av regjeringen. Og ser man direkte på arbeidsledigheten hos unge, eldre eller de med ikke-etnisk nordisk bakgrunn, hopper tallene skyhøyt til værs. Det kan endog gjemme seg stygge tall fra Norge også, hvis man bare skraper nok under lakken.

Les også: Sverige nærmer seg EUs høyeste arbeidsledighet – årsak? Masseinnvandringen

Les også: Sosialdemokratisk katastrofe: 50.000 flere arbeidsledige i Sverige

Allikevel henter Sverige inn innvandrere i hundretusen-tallet årlig. Norge halser etter med titusenvis. Langt de fleste fra ikke-integrerbare land. Hvordan forsvarer man en massiv innvandring, med ønsket om å få de hundretusenvis av unge, eldre, syke og mindre ressurssterke, som allerede står utenfor arbeidsmarkedet inn i arbeide?

Arbeiderpartiet

Her er noen sentrale punkter å ta med i debatten som politikerne, og i særdeleshet Arbeiderpartiet, har presset frem:

Hvis en økonomiprofessor eller avdelingsleder hos SSB kan forklare bakgrunnen for en slik politikk, så ville vi gjerne hørt den.

Les også: Vil Norge overleve innvandringen?

Rosinen i pølsa

Og for å legge til rosinen i pølsa. Miljøspørsmålet. Politikerne innfører miljøskatter og avgifter på omtrent hver eneste vare og tjeneste i det norske samfunnet.

Så hva er det årsaken til at vi importerer titusenvis av mennesker som øker sitt karbonavtykk med ti-gangen ved å komme fra den tredje verden til våre nasjoner? Som bidrar til økte utslipp, mer trafikk, høyere forbruk og høyt press på boliger, varer og tjenester, som nettopp berører miljøet i så stor grad at vi nå har innført nevnte skatter og avgifter.

Hvor er logikken? Hvordan kan man på en måte stå og preke om å fly mindre, kjøre mindre bil, kildesortere og slutte å kjøpe tjenester som har «høyt» karbonavtrykk, samtidig som man massivt øker innvandringen? Det blir litt som å slukke brannen på taket, men samtidig putte slangen i kjelleren og lage flom. Det ene utjevner alt man oppnår med det første – og ikke bare det – det slår det langt ut i det ytre rom i rene tall og forurensning.

Jeg spør igjen. Hvor er logikken?

Den finnes nemlig ikke. For det hele er kun ideologisk betinget. Masseinnvandringen er ønsket for å skaffe stemmer for venstresiden. Det er for innføre det grenseløse og totalitære samfunnet, som Karl Marx, Adolf Hitler og EUs ledelse frådet og fråtser over den dag i dag. Venstresiden bryr seg ikke om verken befolkningen i Afrika eller miljøet. Dette er bare virkemidler for å opparbeide seg makt og kontroll. Og det norske – og nordiske folket – er brikker på spillebrettet som lett ofres for vinningens skyld.

Exit mobile version