fbpx

Sverige nærmer seg EUs høyeste arbeidsledighet – årsak? Masseinnvandringen

Ok. Hold tunga rett i munnen her. Nå skal vi gå gjennom situasjonen i det Arbeiderpartiet-styrte Sverige. Og det kan kjennes ut som et mareritt fra en novelle du gjemmer bakerst i bokhylla. 

Det ser riktig ille ut for arbeidsledigheten i Sverige. Det viser Eurostats siste tall. Sverige havner i bunnen av EUs arbeidsledighetsliste og innvandringen pekes ut som forklaring. Arbeiderpartiets søsterparti, Socialdemokraterna, hadde som mål å ha EUs laveste arbeidsledighet i 2020. Det er tre måneder til. Vårt naboland ligger på 24 plass av totalt 28, med Hellas på sisteplass.

Forklaringen er den svært høye innvandringen fra ikke-integrerbare nasjoner. For blant etniske svensker har arbeidsledigheten de siste årene være minimal. Tilogmed den venstreekstreme dagsvisen Expressen innrømmer at innvandringen har spilt en «avgjørende rolle» for de katastrofale arbeidsledighetstallene.

Vi går videre.

Les også: SVERIGE: Skylder kommunekrisen på de eldre – må låne 50 milliarder for å takle innvandringen

Kronan raser og lavkonjuktur

Samtidig som arbeidsledigheten er skyhøy, så fortsetter den svenske krona å rase og man opplever en kraftig nedgang for industrien i landet. Sverige er på vei inn i en lavkonjuktur ifølge tall fra Swedbank/Silf, der indeksen faller med hele 5.5 prosentenheter til 46.3. Dette er langt fra det kalkulerte tallet på rundt 52. En så kraftig nedgang har man ikke registrert siden finanskrasjen i 2008, eller siden eurokrisen i 2013.

Les også: SVERIGE: Gir 5 MILLIARDER til ulovlige asylsøkere – stenger sykehus pga pengemangel

Høy innvandring bak økonomisk kaos hos kommuner

Uppsala kommune hadde for noen år siden en lavere andel mottakere av sosialhjelp enn sammenlignbare kommuner i Sverige. Men etter at ledelsen i kommunen valgte å ta imot et svært høyt antall ikke-integrerbare innvandrere fra ikke-vestlige land, så har økonomien sunket som en stein. 

Tall viser at man nesten har doblet utgiftene på sosialhjelpbudsjettet. 75 prosent av de voksne bidragsmotakerne i kommunen er født i utlandet. Over 250 av disse er såkalte enslige flyktningbarn, som igjen er i ferd med å hente sine storfamilier til Sverige og dermed vil øke kostnadene til Uppsala kommune ytterligere.

I andre kommuner har man valgt å skru ned varmen og slutte med varm mat på eldrehjemmene for å spare inn penger.

Les også: Svensk kommune kjøpte tre boliger til 14 millioner for EN muslimsk mann, hans TRE koner og 16 barn

Svenske pensjonister settes på herberger

En 71-årig pensjonist i Malmø opplevde at leiligheten hennes brant ned. Til tross for at hun er syk og er i behov av hjemmetjeneste, så vil ikke kommunen hjelpe henne med en ny bolig. Nå er kvinnen innlosjert på et herberge.

Kvinnen ble en kasteball i sosialsystemet som plasserte henne på en kommunal kortidsbolig. Deretter ble hun overlatt til seg selv med å skaffe bolig. Kvinnen hadde brannsår og skader etter brannen, men kommunen mente at kvinnen skulle kunne skaffe seg bolig i en annen kommunen eller få bo hjemme hos slektninger og bekjente.

Kvinnen lider av Kols og diabetes og har tidligere hatt hjerneblødning. Samtidig får innvandrere forrett til alle sosialboliger og nye leiligheter i kommunen, som gjør at svensker nå er annenrangs borgere i sitt eget land.

Pensjonister som har jobbet 50 år i Sverige risikerer å sitte igjen med så lite som 4.500 kroner i måneden. Dette samtidig som migrantfamilier fra Afrika og Midtøsten får millionboliger og titusenvis i måneden gratis uten å ha løftet en finger.

Les også: 15.000 svenske pensjonister risikerer å sulte ihjel

Löfven: Ingen begrensninger i masseinnvandringen

Den svenske statsministeren, som mer ligner en offiser fra Saddam Husseins propagandaministerium, fortsetter å kaste kull i godstoget Sverige. Som er på vei mot et stup.

Nå har Löfven gått ut i en debatt om innvandringen, segregasjonen og økonomien relatert til denne – en debatt som har vært tabu i mange år – og sagt at man avviser all tale om noen øvre grense for masseinnvandringen til Sverige.

Flere sentrale personer i Socialdemokraternas toppledelse har gått ut og sagt at man bør diskutere nøkkeltall i forhold til bosetting, integrering og antallet migranter som skal tas imot.

Dette avvises klart av den sittende riksklovnen Stefan Löfven, som på sin side mener det holder å sette fokus på «en holdbar migrasjonspolitikk». Hva nå det måtte bety i et land som har over 2 millioner innvandrere. Bare under det første halvåret i 2019 har Sverige gitt ut over 60.000 oppholdstillatelser. Det vil si over 120.000 for hele året. Nesten halvparten kommer fra asyl- og familieinnvandring.

SOSIALIST, MARXIST OG RIKSKLOVN: Stefan Löfven har på få år gjort Sverige til latter for en hel verden og et 3. verdensland i startfasen. Attribution-ShareAlike 2.0 Generic (CC BY-SA 2.0) / Jonatan Svensson Glad

 

 

Facebook Comments