Site icon Lykten

Frida (25) ble henrettet med 10 skudd

(Foto: Samnytt / Politiet)

Nok et innvandrerrelatert drap. Nok et liv tapt. Denne gangen en 25-årig kvinne. Henrettet med ti skudd. De fleste av dem traff ansiktet hennes. Hennes skyld? Hun involverte seg med vanekriminelle gjenger. Noen felger hadde blitt borte fra et lager hun hadde nøkkelen til. Det ryktes om narkotika og våpen i miljøene.

Hvis du vil lese de inngående detaljene rundt drapet og dommen så kan du trykke på disse lenkene: Fria TiderSamnytt.

Vi skal heller komme med en kommentar rundt saken og oversikt over hva som skjer i det multikulturelle Sverige i dag.

20-årige Bahnan Mohammed Yusuf med koblinger til de innvandrerkriminelle nettverkene «Shottaz» og andre gjenger i «ikke-gå» sonen Rinkeby i Stockholm, drar frem en 9 millimeter pistol og tømmer kulene i den 25-årige kvinnen. Fem av kulene fra den somaliske mannen traff i Fridas ansikt. Tre traff kroppen. To i hånden og armen. Skuddene kom fra kloss hold, det var kun 1 meter fra pistolens munning til Fridas kropp. Kanskje hun forsøkte å skjerme seg. Kan vi forestille oss frykten hun følte da den somaliske mannen rettet pistolen mot hennes hode og begynte å skyte?

DRAPSMANN: Bahnan Mohammed Yusuf tømte 10 skudd i en kvinne på en badeplass i Sverige. Nå kan han slippe ut mindre enn ti år etter drapet på grunn av svenske lover. (Foto: Politiet).

Henrettelsen av kvinnen fant sted den 31. juli sist år på en badeplass i idylliske Notviken, nord i Sverige, der barnefamilier pleier å kose seg på sommeren. Lokalinnbyggerne var i sjokk. Deres trygghet forsvant, da innvandrerkriminaliteten man har hørt om – kanskje lest litt om i avisen – kom til deres egen dør.

Bahnan Mohammed Yusuf blir pågrepet, siktet og dømt for drapet (Les dommen her). Straffen for å henrette et uskyldig menneske i Sverige? 14 år. Med god oppførsel, 9 år. Ingen utvisning ettersom han har rukket å få svensk statsborgerskap. Reglene er slik i Sverige at man ikke kan bli fratatt statsborgerskapet uansett hvor grov forbrytelsen er. Det betyr at Bahnan kan spasere ut som en fri mann i det svenske samfunnet før han har fylt 30 år. Rettferd?

20-årige Bahnan har allerede et rulleblad, med ran, fyllekjøring og kjøring uten førerkort. Advokaten er en kjent asylaktivist som er kjent for å forsvare gjengkriminelle. Det har blitt en egen industri i det Sverige drukner i gjengrelatert kriminalitet. For sin jobb får advokaten 2 million kroner fra skattebetalerne. Det er Alice i eventyrland. Hver fange koster ca. 3000 kroner dagen i Sverige. Gang det med de 14 årene Mohammed fikk, så blir beløpet 15 millioner kroner. Pluss to millioner til advokaten til Bahnan. Og ytterligere 3.5 millioner til advokatene til fire av hans medskyldige, som også ble dømt. En million til dommeren. En million til aktoratet. Noen millioner til politiets etterforskning, arbeide og ressurser. Legg på psykologer, sosialtjenesten, ambulansen, sykehuset og begravelsen. Drapet til Bahnan koster svenske skattebetalere minst 20 millioner kroner. Hovedvitnet mot Bahnan og hans medskyldige har fått beskyttet identitet og bolig, også det utgifter til skattebetalerne i millionklassen, slik at også hun ikke skal bli drept av gjengen.

Da har vi ikke tatt med hva dødsfallet til den 25-årige kvinnen kostet landet. Hennes nære familie. Hadde hun barn? Søsken? Foreldre? Joda, hun hadde en mamma og en bror. De får hver seg 60.000 kroner i erstatning. Dødsboet etter 25-årige Frida får 21.370 kroner. Pengene er lommerusk for et liv revet fra dem. Spørsmålet er hvordan dødsfallet påvirker familiens liv og fremtid? Hvordan påvirker drapet venner, arbeidskolleger, lokalsamfunnet, butikker og næringslivet der det skjedde? Flytter familier og mennesker ut ettersom kriminaliteten kommer nærmere? Følgene er som et jordskjelv og påvirker samfunnet betydelig mer enn bare de direkte involverte i hendelsen. Man kan ikke telle hvor mye det koster til slutt. Og hvordan det påvirker uskyldige menneskers liv.

Les også: Hennes navn var Wilma Andersson (17)

HENRETTET: Frida (25) ble nok et offer for det flerkulturelle Sverige. (Foto: Privat). (Vi piksellerer ofrene, men ikke gjerningsmennene).

Nå kan du tenke deg at det skytes og drepes flere hundre mennesker i det flerkulturelle og kriminelle Sverige hvert år. Flere titalls mennesker blir brutalt drept på gater, torg, i frisørsalonger, på restauranter, i bilene sine, på parkeringsplasser, badeplasser, skolegårder og hjemme hos seg selv. Det blir kastet bomber og granater. Vinduer blir sprengt ut, dører rives i fillebiter. Blodige kropper ligger tilbake og venter på blålysene og hvite duker. Politiet teller tomhylser og plukker opp restene av kroppsdeler. Massemedia dekker over hvem som står bak eller at ofrene i mange tilfeller også var vanekriminelle med lange rulleblad, og også drap. Avisene hvitpiksellerer de mørkhudede ansiktene slik at svenske lesere ikke skal få noen politisk ukorrekte tanker. Politiet har ingen kommentar. Politikerne snakker i floskler og er livredde for å berøre sannheten. De er jo selv ansvarlige.

Kontoen nedenfor publiserer ukentlig et utsnitt av hva som foregår i vårt en gang så trygge naboland.

Sveriges utforbakke til et tredje verdensland manifesteres stadig i landets rettssaler, der fremmedkulturelle navn dominerer dag etter dag, uke etter uke. Den ene saken mer grusom enn den siste. Henrettelser av mennesker på åpen gate, inkludert småbarnsmødre med babyen på armen, til granater som kastes inn i familieboliger. Det skytes med maskingevær ved barnehager og skoler. Uten hensyn til liv eller uskyldige.

Ambulanser og brannbiler blir angrepet mens de er på livreddende oppdrag. Offentlig transport slutter å kjøre etter mørkets frembrudd. Vareleveringer uteblir. Postbudet blir mishandlet og ranet. Nye politistasjoner ser ut som dystopiske fremtidsbygg med skudd- og bombesikre vinduer og betongmur rundt hele stasjonen. Politibetjenter kjører rundt i umerkede biler og lever på hemmelige adresser. Dette etter flere drapsforsøk og trusler, med kulehull på soveromsvinduene hjemme hos etterforskerne som bevis. Ambulansepersonell ber om krigsutstyr for å beskytte seg selv. Brannbiler må vente på politieskorte for å kjøre inn i ikke-gå sonene, mens det brenner. Ytterligere liv går tapt. Gjengene hyler og ler mens flammene står i taket bak dem.

Samtidig sitter politiet og myndighetene på hendene sine og leter etter rasistiske kommentarer på Facebook. Avisene henger ut pensjonister som spør hvor landet går. TV-kjendisen Robert Aschberg ringer på hjemme hos folk som har «feil meninger» om flerkulturen. På reklameposteren har han et balltre over skulderen for å vise at feil meninger belønnes med vold av det gode og inkluderende samfunnet. Vi har fått vårt eget Sør-Afrika som naboland, med Sverige på en 2. plass over land som er utrygge for kvinner. «Ha på joggesko», «Ikke gå alene i minibanken», «Ikke kle deg utfordrende» er beskjeden fra bekymrede politisjefer i de svenske byene. Svenske kvinner gjengvoldtas, knivskjæres og får pistoler ført opp i vagina til de blør. Unge skolejenter voldtas på skoletoaletter. Gutter ranes og voldtas de også. Rektorer dekker over det og lærere ser en annen vei. De samme lærerne som sykemeldes i rekordantall pga vold og trusler fra de samme elevgruppene som voldtar, raner og selger narkotika i skolegården. Skolene har metallsluser og adgangskontroll med ID-kort, og vektere i uniform. Kameraer følger med på alt.

Og det er kun de nye uavhengige nyhetssidene som tør eller vil fortelle sannheten om hvem som står bak grusomhetene til et folk som er blendet av «Skal vi danse», kjendisnytt og sport av massemediene. Tre kronor, Zlatan og IKEA klistres opp som reklame for landet. Men bak plakatene gjemmer det seg en brutal hverdag.

Glemte vi å skrive at den lisensfinansierte statskanalen SVT skrev om saken til Frida, men valgte å helt utelate drapsmannens navn, etnisitet og hans asylrelaterte innvandrerbakgrunn? At han og flere av de dømte har koblinger til svært kriminelle innvandrergjenger i storbyene? At hans somaliske venn ble drept i et gjengoppgjør i hovedstaden kort tid før han selv ble drapsmann? «Vi er upartiske og objektive», skriver SVT nederst i sin artikkel, og krever at folket tror dem.

Politikerne som åpnet dørene for de fremmedkulturelle sitter med millionlønninger og bor på dyre adresser der ukulturen (ennå) ikke har kommet frem. Mange av dem barneløse og uten hensyn for nasjonens barn og etterkommere. Kun sin egen lommebok, prestisje og dydsposering over hvor gode mennesker de er. Samtidig kutter de i pensjoner, fødeavdelinger og politiets ressurser for å finansiere galskapen. Og fordømmer svenske innbyggere som står opp mot det hele.

Den dagen Sverige brenner ned har alle de ansvarlige gått i graven. Tilbake har man en 3. verdensnasjon der det svenske folket står igjen i ruinene.

Fortell oss igjen hva planen var?

P.s. Norske massemedier glimrer selvsagt med sitt fravær i denne saken. Det er regelen og ikke unntaket. Man kan jo forestille seg medias dekning om det var en svensk mann som skjøt en muslimsk/mørkhudet kvinne 10 ganger på offentlig plass. Da hadde det vært nasjonal sorg med bilkortesje, og tale fra statsministeren.

Relatert:

Exit mobile version