fbpx

Tishko Ahmed (22) arrestert for parteringsdrapet på Wilma Andersson (17)

(Foto: Privat).

Svensk politi bekrefter nå at den forsvunne 17-årige Wilma Andersson er drept. Dette etter man har funnet en betydelig «kroppsdel» som tilhører den unge jenta. Jenta skal ha vært forsvunnet siden torsdag 14. november.

Politiet har pågrepet og arrestert en muslimsk innvandrer fra Irak, Tishko Shabaz Ahmed (22). Han skal være tidligere ustraffet og hatt svensk statsborgerskap siden 2014. Hans far skal ha kommet til Sverige på midten av 1990-tallet. Familien skal ha kurdisk bakgrunn.

I VARETEKT: Tishko Ahmed (22) sitter i varetekt for mistanke om drap på sin svenske kjæreste. En betydelig kroppsdel til jenta ble nylig funnet av svensk politi, som gjør at man bekrefter at hun er død. (Foto: Facebook).

Det på torsdag kveld den 28. november at politiet fant en kroppsdel som positivt identifiserte Wilma Andersson. Kroppsdelen har gjort det klart at jenta ikke lenger er i live. Familien er informert om funnet, skriver politiet på sin hjemmeside.

Søket etter jenta og resten av kroppen hennes vil fortsette.

«Mange mennesker har vært engasjerte i søket og bidratt på ulike måter i arbeidet. Vi forstår at mange er berørte av beskjeden og vi vil rette en varm takk til alle som har bidratt og fortsatt vil bidra i søket», sier Lars Eckerdal hos politiet.

Ifølge politiet skal man ha brukt hunder, båter, ubåter, droner og selv militær hjelp for å finne den svenske jenta. Over 500 mennesker skal ha blitt intervjuet i forbindelse med forsvinningen.

 

Tishko Ahmed skal ha blitt hentet inn til varetekt kort tid etter forsvinningen, mistenkt for drapet. Han blir beskrevet som «svært sjalu». 

Svenske medier har forsøkt å hvitvaske Ahmed ved å ikke omtale hans ikke-svenske bakgrunn, slik at leserne tror at det dreier seg om en svensk mann. Man har også videreført uttalelser fra venner og bekjente av Ahmed som har fortalt at; «Han var flink på skolen og gjorde det han skulle». Han blir også beskrevet som «En fin person som alltid var glad». Dette har ført til sterke reaksjoner på sosiale medier, som mener at svenske medier har forsøkt å hvitmale kjæresten i sin omtale av ham.

Nå sitter 22-årige Ahmed mistenkt for parteringsdrap på sin svenske 17-årige kjæreste.

Ingen norske statsstøttede medier har valgt å omtale den pågrepne kjærestens navn, religion, kulturelle bakgrunn eller etnisitet.

Facebook Comments

Fria Tider