Site icon Lykten

Hennes navn var Stefanie (24)

Stefanie (24) skulle kjøpe kjole til sin venninnes bryllup. Hun ble kaldblodig stukket i hjel i et islamsk terrorangrep. (Foto: Facebook/ Privat).

Da har det skjedd igjen. Nye drap utført av en asylsøker, flyktning eller ikke-vestlig migrant i Europa. Nye ofre ligger døde igjen på gatene i europeiske byer. Forsvarsløse kvinner, barn og eldre. Blodet renner bortover brosteinene. Ambulanser og politibiler med blålysene på. Hvite duker over døde kropper. Bilder av en mørkhudet mann arrestert. «Ukjent motiv» sier de snakkende hodene på våre statskanaler.

Vi kjenner det igjen, dessverre. År etter år har slike bilder festet seg til hornhinnene våre. Etter hvert glir de over i hverandre, for mange til å huske. For grusomme til å tenke på. Paris, Brussel, Stockholm, København, Berlin, Madrid, Nice, London, Würzburg. Vi kunne skrevet 50 byer til. Ofrene telles samlet i tusen nå. Men ingenting forandrer seg. Politikken fortsetter som før. Vi lærer aldri.

Les også: Hennes navn var Marianne Haugen

Stefanie ville bare kjøpe en kjole

Den 24-årige studenten Stefanie var i byen for å kjøpe en kjole til sin venninnes bryllup. 49-årige Christiane var på samme plass med sin 11-årige datter. 82-årige Johanne var den siste av de tre som var inne på et varehus i den bavariske byen Würzburg, sør i landet.

KNIVDREPT: 24-årige Stefanie skulle kjøpe en kjole til sin venninnes bryllup, men ble knivdrept da hun var i butikken. (Foto: Privat / Facebook).

En somalisk mann, Abdirahim Jibril (24), kommer inn i varehuset og spør en av de ansatte hvor de har knivene sine. Han tar så en stor kniv som er på utstilling og begynner å hugge etter uskyldige mennesker inne i butikken. En av disse var den 49-årige Christiane, som var ute og handlet med sin 11-årige datter. Christiane kaster seg over datteren sin for å beskytte henne og mottar en rekke knivstikk. Også datteren på 11 blir knivstukket, men klarer å løpe ut av butikken, hardt skadet. «Jeg vil ikke dø ennå!», roper den unge jenta, mens moren ligger død tilbake på butikkgulvet.

Les også: Terrorangrep i Tyskland i går – norske medier klarer knapt å skrive om det

KNIVDREPT: Den 49-årige mammaen kastet seg over sin 11-årige datter for å beskytte henne. Datteren unnslapp så vidt med livet i behold, med knivskader. Moren døde på gulvet av de mange knivstikkene. (Foto: Privat).

Les også: Norsk kvinne forsøkt knivdrept på Kiwi i Oslo  – gjerningsmann var muslim som ville drepe kristne

Den som mest sannsynlig reddet livet til 11-åringen var 82-årige Johanne som forsøkte å distrahere Abdirahim, noe hun klarte slik at den unge jenta rakk å løpe ut. Med sitt eget liv som innsats, da Abdirahim deretter knivstakk den eldre kvinnen i hjel ved siden av Christina.

Abdirahim fant da et nytt offer, 24-årige Stefanie. Den unge studenten klarte etter angrepet å gå ut av butikken, men kollapset og døde på trikkeskinnene utenfor varehuset. Det blir ingen bryllupsfest på søndag for Stefanie. Istedenfor blir det en begravelse.

Abdirahim skal i følge vitner i varehuset ha skreket det islamske slagordet «Allahu akbar» i det han drepte de kristne hvite kvinnene og deretter gikk ut på gaten og fortsatte å stikke ned uskyldige forbipasserende. Han skal ha blitt stoppet av vitner og tilfeldige forbipasserende. Til slutt ankom politiet, som måtte skyte ham i benet for å stoppe den islamske og rasistiske massemorderen.

Les også: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av tyrkisk kjæreste i Tyskland

For misforstå ikke dette. Gjerningsmannen drepte menneskene fordi han anså som dem som kristne og urene. Hvite. Europeiske. Dette er hatkriminalitet. Ingen av hans kvinnelige ofre bar slør eller var muslimske. Han gikk konkret etter de han anså som hvite og kristne kvinner og menn. Selv barn.

Forbundskansler og en av hovedarkitektene bak masseinnvandringen til Europa, Angela Merkel, vil ikke felle noen tårer over de døde kvinnene eller ofrene i Würzburg. Heller ikke andre tyske politikere vil det. Eller massemedia. Dette er en pris de alle har kommet overens om at de er villige til å betale. Altså ikke de selv, men ofrene kan betale prisen for deres politiske utopi om åpne grenser og et flerkulturelt samfunn. Koste hva det koste vil.

Hvil i fred, Stefanie, Christiane og Johanne. Deres skjebner vil ikke forandre på noen ting. (Artikkelen fortsetter under videoen).

Les også: Hans navn var Vegard Midtveit (18)

Somalisk flyktning som kom via Lampedusa

Ingen av de tre kvinnene kom noensinne hjem igjen til sine familier. Deres mammaer, pappaer, brødre, søstre, døtre og sønner vil aldri kunne gi dem en klem igjen. Se deres smil. Glede seg over bursdager, bryllup eller barnebarn.

De blødde i hjel etter å ha blitt knivstukket av en somalisk flyktning. Det kunne ha vært ennå verre. Ytterligere syv personer ble forsøkt drept av Abdirahman Jibril. Fire var kvinner, en av dem en jente, en gutt og en tenåringsjente. To av dem er i kritisk tilstand på sykehus. For å forsøke å forstå hvor voldelig Abdirahim gikk til verks, så fikk et av ofrene, 73-årige Ingrid, over 13 knivstikk, (bruk Google translate) og var millimetre fra å bli drept, da et av knivstikkene traff rett ved hovedpulsåren hennes.

Abdirahim hadde kommet til Tyskland via Lampedusa i Italia i 2015, med båt over havet fra Nord-Afrika. Den samme måten norske NGO’er og politikere ønsker skal fortsette. Og hjelper å finansiere. Han hadde en lang historie med bråk og problemer i Tyskland og skal i januar ha truet en ansatt på et asylsenter med en kniv. Han skal ha vært involvert i en rekke voldelige konfrontasjoner, men ingen av hendelsene ble anmeldt eller påtalt.

På sin bopel fant politiet materiale som hyllet islamistisk terror, blant annet for terrorgruppen IS. I norske massemedier forsvant saken like raskt som den kom. Ingen av de store avisene eller TV-kanalene i Norge følger opp med konkret informasjon, navn eller bilder på ofrene eller gjerningsmannen. Hendelsen kan like godt ikke ha skjedd. NTB har skrevet en kort oppfølgingssak. Per i dag har kun ABC nyheter publisert den. Igjen uten bilder eller navn. Spør deg selv, hvorfor og hva de ønsker å skjule for det norske folk.

Les også: Tyskland: Eldre mann inviterte flyktning inn i sitt hjem – fikk halsen avskåret

Relatert:

Exit mobile version