fbpx

Minoriteter, homofile og kvinner flykter fra demokratene i USA

Det ser rett og slett ikke bra ut for Obamas og Hillarys parti om dagen. Velgerne flykter i store strømmer etter at partiet har sluttet å bedrive politikk og i stedenfor konsentrerer seg om å være et «anti-Trump»-parti.

Stadige utbrudd fra sentrale skikkelser i partiet om å hetse, forfølge og fjerne Trump, hans kabinett og konservative velgere, har ført til at partiets mange livslange velgere nå føler seg fremmedgjort. Det hele eksploderte på nettet da demokratenes representant i California, Maxine Waters, offentlig på et møte uttalte at hvis noen av hennes velgere så noen fra Trumps kabinett, uansett om det var ute på gaten, på bensinstasjonen, i butikken  eller på en restaurant, så skulle man følge etter dem, trakassere dem og få dem til å føle seg uvelkomne.

Det tok ikke lang tid før de første rapportene og videoene kom hvor man så dette fant sted. Trumps pressetalskvinne, Sarah Sanders, ble blant annet kastet ut av en restaurant hvis eier var demokrat. Flere andre i kabinettet ble hetset på kino og flere rapporterte om å bli spyttet på av velgere som tok Maxine Waters på ordet.

Sosialist vant valget i New York

Den siste nyheten om seieren til kommunisten Alexandria Ocasi-Cortez, som slo sin demokratiske konkurrent i New York, Joe Crowley, har også skapt bølger innad i partiet. Ocasi-Cortez, som er er av latino-bakgrunn men er oppvokst i et av de rikeste strøkene i New York, gikk til valg på fulle rettigheter til ulovlige innvandrere, avvikling av grensen og nedleggelse av grensemyndighetetene. Også andre demokratiske oppkommere, som Cynthia Nixon, mest kjent som promiskuøs singel kvinne i TV-serien «Sex og singelliv», har gått til valg på avvikling av grensen mot Mexico og kaller amerikanske myndigheter som arresterer ulovlige og kriminelle innvandrere for «terrorister«.

Alle disse hendelsene har nå ført til at mange demokratiske velgere rett og slett ikke føler seg komfortable med hvor langt til venstre partiet går. På internett har man nå skapt en Twitter-kampanje kalt #WalkAway, som har fått millioner av treff og kommentarer den siste uken. Her skriver mange tidligere demokrat-velgere om hvordan de ikke lenger kan gå god for sitt tidligere partis valg av kandidater eller nye politikk.

Under her kan du se mange av tweetene og videoene som har blitt publisert den siste tiden og som nå kan få katastrofale følger for demokratenes valgkampanje til mellomvalget i høst og det neste presidentvalget i 2020. I norske medier har man som vanlig valgt å unnlate å fortelle om det meste av det som vi skriver om her og velger på nytt å gi Trump små sjanser under de neste valgene.

Det kan virke som om både venstresiden i politikken og deres støttespillere i media ikke tok lærdom av det brutale nederlaget i 2016. Faktisk ser det ut som de bare presser enda hardere til venstre, noe som kan føre demokratene ut i en langvarig krise det kan ta tiår å komme seg ut av.

https://twitter.com/jojoh888/status/1013951763110596608

DEMOKRAT-STAT: California er en av demokrat-styrte stater som sliter fryktelig med hjemløshet, slumområder, åpen narkotikabruk, offentlig forsøpling, høy kriminalitet og ghettoer. Demokratenes gallionsfirgur Nancy Pelosis distrikt ser i enkelte områder ut som en slum i den tredje verden. Allikevel angriper hun de konservative og bruker sin energi på hat og politisk heksejakt enn å gi sine velgere en bedre hverdag.

https://twitter.com/brutalistPress/status/1014029228168372224

https://twitter.com/Supertexting/status/1013953806676176896

https://twitter.com/lclove2015/status/1013949070627430400

https://twitter.com/MyronSolis65/status/1013993972832890886

https://twitter.com/AmberLemke35/status/1013991776019992576