Site icon Lykten

SJOKKVIDEO: Innvandrergjeng sparker ung kvinne ned trapp på T-banen

En alvorlig voldshendelse fant nylig sted på en t-banestasjon i Berlin. En gruppe innvandrere følger av uvisse grunner etter en kvinne. I det kvinnen går ned den siste trappen mot perrongen blir hun sparket kraftig bakfra.

Kvinnen faller forover og hele veien ned til slutten av trappen. Innvandrerne bryr seg ikke om hun er alvorlig skadet og går rolig vekk fra området. Se lenger ned i artikkelen for en rekke bilder av ofre for grov innvandrervold som vi har samlet for å vise den brutale realiteten. OBS: Noen av bildene er har sterkt innhold.

Det flerkulturelle samfunnet

Frieord har tidligere skrevet om at det kan være farlig å bruke offentlig transport eller bevege seg på offentlige plasser der masseinnvandringen fra muslimske og afrikanske land har satte betydelige spor etter seg.

Vi advarer mot sterke bilder, men mener det er i befolkningen og lesernes interesse å få vite sannheten om hva som skjer der ute.

Under her legger vi ut videoer og bilder av europeere som har fått møte blind og aggressiv vold fra ikke-vestlige innvandrere de siste årene. Volden har forekommet på gater og torg, på skoler, eller på offentlig transport. Noen av ofrene har også blitt angrepet i sitt hjem.

Les også: Iraner dytter svensk kvinne (20) i døden foran T-banen i Berlin

Les også: Algerisk mann dyttet svensk 24-åring foran toget

SLÅTT OG FORSØKT RANET: Martin (27) fra Askim ble igår kveld slått og forsøkt ranet langs E18 av to utenlandske menn. Jeg vil tenke meg godt om neste gang for å stoppe og hjelpe fremmede langs veien, sier Martin. (Foto: privat)
ANGREPET I ANDRE BYER I TYSKLAND: Den 18 år gamle jenta var ute med gode venner på en nattklubb i byen Stuttgart på nyttårsaften, da en større gruppe utenlandske menn antastet dem seksuelt. Jenta og venninna sa nei, men dette godtok ikke gjengen. Jenta ble så forsøkt ranet og deretter slått i ansiktet med knyttneve, av en person som beskrives som med «innvandrerbakgrunn». Det hele endte med brukket nese og besøk på legevakten. (Foto: Facebook).
MÅTTE FLYKTE: En 13 år gammel jente og hennes familie har måttet flykte til Norge etter en brutal voldtekt og grov vold fra det somaliske miljøet i byen deres. (Foto: Fria Tider).
HAR FÅTT NOK: Brian Anker gikk ut med informasjon om hva som hadde skjedd med hans 13-årige sønn. Videoen der sønnen (13) får juling av en større gruppe somaliere er sett over 1.6 millioner ganger. (Foto: Fria Tider/Privat).
REDDET UNG JENTE FRA VOLDTEKT: Katarina Eriksson oppdaget at to menn var i ferd med å voldta en 17 år gammel jente bak garasjeanlegget der hun bor. Katarina løp imidlertid ikke etter hjelp, men valgte å ta saken i egne hender og angrep like godt voldtektsmennene. Det førte til at hun selv ble slått i ansiktet. Men det hele endte godt da hun fikk avbrutt overfallsvoldtekten og reddet jenta. (Foto: Privat).
VAR REDD FOR Å DØ: En europeisk kvinne hadde tatt et cruise fra Nederland til Honduras. Underveis ble hun overfalt av en av de ansatte som tok seg inn i lugaren hennes. Kvinnen klarte å komme seg ut av lugaren etter det svært grove og voldelige overfallet, men fortalte medpassasjerer at de skulle fortelle familien hennes at hun elsket dem, i tilfelle hun døde av skadene. Den indonesiske cruisebåt-ansatte er nå arrestert for overfallet.
OVERFALT AV ANTIRASISTER: Den svenske gatekunstneren Dan Park skal ha blitt slått ned og sparket av seks maskerte antirasister på første nyttårsdag. (Foto: Facebook).
FORSØKT DREPT: En ung svensk kvinne har fått smake det flerkulturelle samfunnets mørke bakside. Irakiske og eritreiske asylsøkere slo den unge svenske kvinnen bevisstløs og kvalte henne. I dag lever hun med dødsangst. (Foto: Privat).
BANKET OPP: Ulf Prytz fra Sverige åpnet døren og fikk et slag med et skarpt objekt etterfulgt av en knyttneve i ansiktet av en mørkhudet mann i 20-årene. Den svenske politikeren for Sverigedemokraterna fikk beskjed om å «passe seg» av angriperen. Han skal tidligere ha fått trusler da han var ute og gikk tur med hunden sin der han bor. (Foto: Privat).
OVERFALT: Jozephine ble slått av sykkelen sin og overøst med knyttneveslag av «unge menn». (Foto: Facebook).
OVERFALT ETTER RESTAURANTBESØK I INNVANDRERTETT OMRÅDE: “Slik ser man ut etter en hyggelig kveld i Brandkärr”, skriver den mishandlede kvinnen med galgenhumor på sin Facebook-side. Ekteparet skal ha blitt slått med stokker og mottatt slag av fem mørkhudede menn. Det spekuleres også i om noen skal ha kjørt på ekteparet med bil. (Foto: Maria Lehtonen).
OVERFALT PÅ JULAFTEN: Nanna Skovmand og hennes kjæreste Mads ble grovt overfalt av en større gruppe somaliske menn utenfor sitt hjem på julaften. Blant brukte somalierne sykkelkjeder som de slo kvinnen med i ansiktet. Overfallet var så grovt at kjæresteparet måtte tilbringe 10 timer på traumasenteret på sykehuset i København. (Foto: Privat/Facebook).
ANTIRASISTISK VOLD: Slik ser den unge mannen ut idag. Han skal ha vært en hårsbredd fra døden når 15-20 antirasister bevæpenet med slagvåpen uprovosert og uten forvarsel gikk til angrep på ham. (Foto: Nyheteridag.se).
En svensk 17 år gammel jente skal ha blitt seksuelt antastet og så skjært i ansiktet av et flyktningbarn på et asylmottak i Sverige. Nå ønsker svenske påtalemyndigheter å utvise asylsøkerbarnet da man mistenker at han kan være 30 år gammel og har løyet på asylsøknaden sin. (Foto: Politiet).
GROVT MISHANDLET: Den svenske kjendiskokken Anders Vendel ble grovt mishandlet av tre muslimske menn fordi de mente han lignet på Donald Trump. (Foto: Pressefoto/Facebook).

VI ADVARER – STERKE BILDER.

Under her legger vi ut de siste bildene. De er piksellerte, men man kan fremdeles forstå hva man ser.

OVERFALT, VOLDTATT OG DREPT: Idag er det fire år siden Elin Krantz (27 ble funnet naken i skogen i Gøteborg. Blant annet skal Yohannes ha kvalt den unge kvinnen så lenge at hun ikke lenger mottok oksygen til hjernen. På kroppen skal det knapt ha vært et område uten blåmerker eller blodutredelser. Hennes vaginale område skal også ha vært totalt revet i stykker. Morderen, Ephrem Tadele Yohannes, sitter på en dom på 16 år, med utvisning etter endt soning. (Foto: Privat)

Disse bildene er bare ET LITE UTVALG av de sakene vi har omtalt siden vi startet opp Frieord sommeren 2014. Langt de fleste sakene har ikke bilder av verken overgriper eller offer. Men å se bildene av ofrene gir dem mer menneskelighet og forståelse for hva de gikk gjennom.

Når våre politikere snakker om at det flerkulturelle samfunnet er kommet for å bli, og promoterer det i alle sine politiske avgjørelser, så er det viktig å vite at det finnes konsekvenser av en slik politikk. I mange tilfeller så alvorlige at mennesker dør.

Exit mobile version