Site icon Lykten

Pat Condell: Europas forræderi mot kvinner

Som dere sikkert vet så har Tyskland tatt imot flere falske flyktninger enn noen annet land i Europa. Og for å feire det nye året, så valgte de nyankomne å vise frem sin kultur i den tyske byen Køln, gjennom massive seksuelle overgrep mot kvinnene der.

Det ble så oppdaget at dette hadde skjedd i flere byer og at det hele hadde vært planlagt på forhånd og organisert.

Vi fant ikke ut om det på flere dager,  fordi media og politiet holdt det hele skjult. De ønsker ikke å snakke om muslimske sex-overgrep fordi det «sender feil signaler». I dette tilfellet, sannheten.

Men takket være internett og frie medier – effektivt sett – de ekte mediene, så fant folk fort ut hva som hadde skjedd, og det gjorde dem sinte.

Sinte på politikerne som har åpnet for denne ulovlige masseinnvandringen fra muslimske land. Sinte på journalistene som med vilje skjuler de stygge konsekvensene, spesielt for kvinnene.

Sinte på politiets dobbeltmoral som ikke gjorde noe for å stoppe de massive seksuelle overgrepene på nyttårsaften, men brukte vannkanon og tåregass på de som demonstrerte mot overgrepene.

Og sinte på Tysklands første kvinnelige kansler, som har gjort Tyskland betydelig farligere for kvinner. Dette mens man imøtekommer en hær av kvinnefiendtlige menn fra den tredje verden, som ikke har noen lovlig rett til å være der i det hele tatt. Menn som ler av politiet og gjør som de vil, fordi de vet at de ikke kommer til å bli utvist uansett.

På mange måter er den muslimske verden i dag på et lignende punkt utviklingsmessig, som Europa var for 500 år siden. På den tiden dekket kvinner i Europa seg til, av samme grunn som muslimske kvinner gjør idag. Samfunnet var brutalt og straffene var ofte sadistiske, halshugginger var normalt, og ingen hevet et øyebryn.

Europeere tok med seg denne mentaliteten til det amerikanske kontinent, hvor de ble tatt imot vennlig først, før indianerne raskt innså at dette var brutale mennesker, som levde etter troen på  den sterkestes rett. Mennesker som var en trussel mot alle de som var svakere eller mer fredelige, og som rettferdiggjorde ondskap med overtro.

Høres dette kjent ut?

Siden den tid har Europa vokst opp og kastet fra seg dette tankesettet, men nå har korrupte og umoralske politikere brakt det tilbake til oss i store mengder, ufiltrert, uten debatt og ulovlig.

Som en konsekvens er våre samfunn nå betydelig mindre trygge, mindre sivilisert og kvinners rettigheter er i beste fall diskutable.

Enhver kvinne som støtter ukontrollert muslimsk innvandring er en uansvarlig tåpe som mangler forståelse for det marerittet hun er iferd med å videreføre til sine døtre og barnebarn. De dumme kvinnene som lot seg selv fotografere mens de holdt opp skilt med påskriften «velkommen flyktninger», har fått sin naivitet og dumskap bekreftet.

Så og si nesten ingen av migrantene som har kommet til Europa er ekte flyktninger. De er ikke velkomne, fordi de er her ulovlig. De fleste av dem er unge og sterke menn som ikke trenger hjelp fra noen, bortsett fra litt psykologisk hjelp for sine perverse holdninger mot kvinner.

Og det holder ikke å si at ikke alle muslimske menn er voldtektsmenn, så vi må oppføre oss som om ingen av dem er. De kommer fra en kultur hvor voldtekt er normalt og hvor en kvinne som ikke er dekket til ber om å bli voldtatt, og så blir dømt for utroskap, eller blir drept av sin egen familie.

Det var ikke hat mot Vesten eller alkohol som forårsaket overgrepene på nyttårsaften. Det var hat mot kvinner. Et hat som har blitt innprentet i muslimske menn fra fødselen av. Og bevisene er der for oss alle å se i den muslimske verden.

I Egypt har over 99 prosent av kvinnene blitt seksuelt antastet og mennene ser ikke noe galt i sin oppførsel. Det er endel av deres kultur, selv om vi vil innrømme det eller ikke. Og jo flere av dem vi tillater inn i Europa, jo verre vil det bli for våre kvinner som vil være fritt vilt og lett tilgjengelig. Det er sannheten, kvinner i Europa.

Jeg er sikker på at dere vil våkne opp til alt dette, det avhenger bare av hvor mange seksuelle overgrep dere er villige til å akseptere før dere reagerer. Det offentlige rom er allerede tatt fra dere som et trygt sted dere kan bevege dere fritt. Dere må passe på hvordan dere kler dere, hvor dere går og hvem dere har rundt dere, noe tilogmed feministene innrømmer.

Dere må gjøre dere selv mindre synlige for overgriperne. For vi kan ikke kvitte oss med overgriperne, fordi det kan gå ut over deres umenneskelige rettigheter.

I det øyeblikket en muslim fra den tredje verden føler seg sterk nok, så blir de en trussel mot alle rundt dem. Som europeeren for 500 år siden, så er makt det eneste de forstår eller respekterer. Og de hundretusener, ja millioner av dem som flommer inn i våre land, de ser ikke styrke, de ser svakhet.

De ser politikere og journalister som er redde for å fortelle sannheten som stirrer dem i ansiktet. De ser politiet som ikke er kapable eller ikke ønsker å gjøre jobben sin, og beskytte mennesker.

De ser svakhet og et samfunn i fornektelse, tilfreds, naivt, mykt, i moralsk forfall, og de har til hensikt å utnytte dette til sitt fulle. Og å ta for seg av europeiske kvinner.

Og etter hvert eneste massive seksuelle overfall, og dette er kun begynnelsen, så vil våre myndigheter blåse varm luft og snakke om «nulltoleranse», men som vi kjenner igjen som løgn og som alltid ender opp med at det er vi europeere som må bøye oss bakover for de nyankomne.

Ingen kommer til å bli deportert og den muslimske invasjonen kommer til å tillates å fortsette. Voldtektene og overgrepene kommer til å fortsette og våre politikere kommer til å snakke om hvor uakseptabelt det er, mens de fortsetter å akseptere det.

Så lenge de som sitter med makten fortsetter å sitte med makten, så vil ingenting endres. Den eneste måten det kan endres, uten vold, er gjennom politiske valg. Kvinner utgjør halvparten av befolkningen. Det er en stor maktfaktor. Og de er ikke alle venstrevridde, selvhatende feminister.

De fleste av dem har fremdeles nok sunn fornuft til å se hva som må gjøres, og forståelse at de selv har makten til å fjerne denne overgriperen fra våre samfunn, ved å velge inn mennesker som kommer til å ta de rette valgene for en gang skyld. Ved å stoppe invasjonen, stenge grensene og utvise alle ulovlige migranter og sex-forbrytere, på tross av deres såkalte menneskelige rettigheter.

Og hvis du mener at dette høres for strengt ut, så er alternativet en million ganger verre. Fordi folk begynner å bli sinte nå. De etablerer selvforsvarsgrupper over hele Europa for å gjøre politiets jobb for dem, ved å beskytte seg selv og sine familier.

Hvis denne ulovlige muslimske invasjonen får lov til å fortsette uten motstand, som politikerne tydeligvis ønsker, så vil en kulturell og religiøs krig oppstå i Europa og da vil ingen ha noen menneskerettigheter. Minst av alle, kvinner.

Relatert:

Exit mobile version