Site icon Lykten

Flyktning-videoene norske medier ikke tør å vise

Nedenfor har vi funnet frem til en samling videoer som svært få norske tv-tittere og avislesere har fått med seg. Hvis de da ikke har benyttet seg av alternative eller utenlandske nettsteder.

Vi skal gi et eksempel på hvor selektive VG, Dagbladet, Aftenposten, TV2 eller NRK faktisk er. En video og nyhet som norske medier viste til sine lesere, var den hvor en kvinnelig fotograf i Ungarn spenner bein på og sparker flyktninger som løper fra myndighetene. OBS: Det har nå kommet ut at «flyktningen» som ble sparket ben på var en terrorist som flyktet etter å ha vært med på massedrap).

Det var en feig og ussel gjerning og fortjener å bli fokusert på, så langt er vi enige. Men når flyktninger og asylsøkere ramponerer, stjeler, raner, voldtar og dreper europeere – da blir det fort stille fra de samme nyhetsformidlerne.

Se på videoene og døm selv hvordan våre medier fungerer.

Så her er altså de som aldri så dagens lys:

Her er en video av afrikanske båtflyktninger som ramponerer en politibil i Italia:

Her går en større gruppe afrikanske båtflyktninger amok i en italiensk by og ramponerer alt de kommer over:

Her kaster flyktninger vann og mat som deles ut på en togstasjon i Ungarn:

Her nekter flyktninger i Makedonia å ta imot nødhjelp og mat, fordi det er fra Røde kors og ikke halal:

Her er en video fra Bavaria i Tyskland, hvor mat for titusenvis av euro har blitt kastet fordi flyktningene nektet å spise det. Årsaken var at det ikke var halal:

Her er en video som viser hvordan flyktninger som har ankommet Hellas går rundt og forsøpler, stjeler, raner og ødelegger de byene og stedene de kommer til. Fortvilte beboere tør ikke lenger å gå på jobb eller sende barna på skole:

Her er en video som viser hvordan afrikanske båtflyktninger er misfornøyde med å få tak over hodet, varm mat og drikke og et trygt liv vekk fra krig og terror:

Her synger en større gruppe islamister «Allahu Akhbar», på et tog i Frankrike:

Her en video av flyktninger i en leir i Tyskland som slåss med hverandre og ødelegger utstyr og materiale for titusenvis av euro:

Her er en video fra feriebyen Salou i Spania, hvor afrikanske gateselgere går løs på turister og uskyldige forbipasserende:

Vi avslutter med «With Open Gates», som har fått titalls millioner av treff på Youtube, men som stadig ikke blir vist eller omtalt i vanlige medier.

Dette var bare et lite utdrag av de svært mange videoene som ligger der ute på ulike sosiale nettverk. Men de gir et klart og tydelig inntrykk av at norske medier er svært selektive i måten de formidler dagens flyktningsituasjon.

Relatert:

Exit mobile version