Site icon Lykten

Lege på tysk sykehus forteller om kaos, trusler og vold

En kvinnelig lege ved et sykehus i Tyskland har sendt et brev til en tsjekkisk TV-stasjon i sitt hjemland.

I brevet beskriver hun en hverdag fylt av kaos, trusler og vold.

Kvinnen jobber som anestesiolog ved et sykehus i Munchen, men kan fortelle om at situasjonen både ved hennes sykehus og andre sykehus i nærområdet er uholdbar.

Fra brevet:

Klinikkene som er satt opp for å hjelpe flyktningene klarer ikke å håndtere nødstilfeller, så svært mange blir sendt til sykehusene i byen.

Mange muslimer nekter å bli behandlet av kvinnelige ansatte, så vi kvinner nekter å gå blant disse dyrene, spesielt de som kommer fra Afrika.

Forholdet mellom de ansatte og migrantene går fra anstrengt til ikke-eksisterende.

Siden sist helg, så har migranter som må til sykehuset være fulgt av politiet med hunder. Mange migranter har aids, syfilis, åpen tuberkulose, og mange eksotiske sykdommer som vi i Europa ikke er vant med, eller hvordan vi skal behandle.

Hvis de mottar reseptbelagte medisiner, så finner de ut at de må betale for disse. Dette fører til ekstreme reaksjoner, spesielt hvis det handler om medisiner til barna.

Da går de ifra barna sine hos de ansatte på apoteket og forteller dem at «dere kan gjøre dem friske her selv».

Dette har ført til at politi ikke bare passer på flyktning-klinikkene og sykehusene, men også på apotekene.

Jeg spør da, hvor er alle de som sto foran TV-kameraene på togstasjonene med skilt og ønsket flyktningene «velkommen hit»? Ja, for nå har grensa blitt stengt, men millioner av dem er allerede her og vi vil aldri være i stand til å få dem hjem igjen.

Tyskland har over 2.2 millioner arbeidsledige mennesker. Nå vil dette tallet stige til minst 3.5 millioner.

ARBEIDSLEDIGHETEN VIL STIGE: Ifølge legen vil arbeidsledigheten stige betraktelig nå som millioner av lavtutdannede flyktninger har kommet til Tyskland. (Foto: Oppslagstavle for arbeide i Tyskland).

Flesteparten av disse flyktningene er totalt umulig å sysselsette. Bare et lite antall av dem har noen utdanning. I tillegg jobber ikke kvinnene i det hele tatt. Jeg anslår at en av ti av dem er gravide. Hundretusenvis av dem har tatt med seg småbarn og barn under skolealder. Mange er utslitte og uten oppsyn.

Hvis dette fortsetter og Tyskland igjen åpner grensene sine, så reiser jeg hjem til Tsjekkia. Ingen kan holde på meg her i denne situasjonen, selv ikke om de dobler lønna mi.

Jeg reiste til Tyskland, ikke til Afrika eller Midtøsten. Selv professoren som er sjef for vår avdeling har fortalt hvor lei seg han er, når han ser vaskekona som rengjør for 800 euro i måneden, år ut og år inn, og så møter hun unge menn i korridorene som bare venter med hånda utstrakt, og ønsker alt gratis. Og når de ikke får det, så går de berserk.

Jeg trenger virkelig ikke alt dette! Men jeg er redd for at selv om jeg reiser hjem til Tsjekkia, så vil denne situasjonen spre seg dit.

Hvis tyskerne, med sin natur, ikke klarer å håndtere dette, så vil det bli kaos i Tsjekkia. Ingen som har kommet i kontakt med dem har noen forståelse for hva slags dyr de er, spesielt de som kommer fra Afrika.

Eller hvordan muslimene oppfører seg som herrefolk overfor sykehusets ansatte, når det kommer til religiøse krav. Enn så lenge har ikke noen på sykehuset blitt smittet av sykdommer som migrantene har tatt med seg, men med så mange hundre pasienter er det bare et spørsmål om tid.

KREVER ISLAMSK OMSORG: Mange av flyktningene nekter å la seg behandle av kvinnelige leger eller sykepleiere. (Foto: islamsk hodeplagg).

På et sykehus i nærheten av Rhinen, så angrep migranter de ansatte med kniver etter at de hadde overlatt en 8 måneder gammel baby som var døden nær. Babyen hadde blitt dratt med gjennom halve Europa i over tre måneder. Babyen døde etter to dager, selv etter å ha mottatt behandling ved et av Tysklands beste barnesykehus.

Legen måtte etter knivangrepet opereres og to sykepleiere måtte legges inn på akuttovervåkingen. Ingen har ennå blitt straffet for angrepet.

De lokale mediene får ikke lov å skrive om det, så vi vet dette kun gjennom e-poster mellom sykehusene. Hva ville skjedd med en tysker om han hadde knivstukket en lege og sykepleiere med en kniv?

Eller om han hadde kastet sin syfilis-infiserte urin i ansiktet på en sykepleier, og så truet henne med å bli smittet? I beste fall hadde tyskeren blitt arrestert og satt på en celle, før han hadde blitt fremstilt for retten.

Med disse menneskene så har det så langt ikke skjedd noenting.

Så jeg spør – hvor er alle de statlig betalte vertene som ønsket disse migrantene velkommen på togstasjonene? Der de nå sitter komfortabelt hjemme og nyter sine penger fra staten og ser frem til å ønske ytterligere flere tog med migranter velkommen.

BETALT AV MYNDIGHETENE: Mange mennesker får betalt av myndighetene for å møte migrantene på tog- og buss-stasjoner. Der blir migrantene møtt med «Velkommen-skilt» og informasjon om hva som skjer videre.

Hvis det var opp til meg så hadde jeg samlet sammen alle disse vertene og kjørt dem til våre akuttmottak som medhjelpere. Der kan de behandle og ta vare på migrantene selv, uten bevæpnet politi, uten politihunder som idag finnes i alle sykeshus her i Bavaria, og uten medisinsk hjelp.

Relatert:

– Flyktning-videoene norske medier ikke tør å vise

– Sjokk-video: Her flommer flyktningene inn i Europa

– Flyktningbølgen – dette er bare starten

– Verdenskjent flyktning pekes ut som terrorist

– Aylan sin far har «lurt hele verden» – utpekes som menneskesmugler

– Aylan (3) døde fordi pappaen ville ha gratis tannbehandling i Sverige

– Flyktninghistorien du ikke hørte om

– Flyktninger strømmer til Sverige etter at Danmark halverte bidrag til asylsøkere

– Kun 10 prosent av båtflyktningene i Middelhavet er reelle flyktninger

– Flyktningkatastrofen i Middelhavet – en varslet katastrofe?

– Migrasjon som våpen – fremprovoserte strømmer av flyktninger

– Spørreundersøkelse: 85 prosent sier nei til å hente inn 8.000 syrere til Norge

Exit mobile version