Site icon Lykten

Pat Condell – Alt vi ønsker er sannheten

Presidentkandidat Donald Trump har klart å sette kaffen i halsen til omtrent alt som kan krype og gå av media og venstreside i USA og Europa, med sine filterløse uttalelser. Spesielt den siste uttalelsen om at muslimsk innvandring til USA bør stoppes, til Obama-administrasjonen får i orden en ordentlig måte å sjekke bakgrunnen deres, har fått mye oppmerksomhet.

Disse uttalelsene har vært harde å akseptere for de som ikke ønsker å høre sannheten eller ikke takler den. Det politiske etablissementet og media, som ser det som sin oppgave å fortelle resten av oss hva vi skal mene og tenke, har unisont fordømt ham.

Donald Trump er en reaksjon. Han fyller et tomrom som har kommet som følge av at USA har en president kun i tittel og ikke i innhold.

En president som tok sin jobb alvorlig, istedenfor en som eksisterer i en så stor fornektelse av islamsk terrorisme at han ikke engang klarer å uttale ordene «islamsk terrorisme». En president som ba om unnskyldning til den muslimske verden istedenfor som det skulle ha vært, at den muslimske verden ba om unnskyldning til oss.

Å bukke for kongen av Saudi-Arabia, innlede samtaler med Det muslimske brorskap og være totalt impotent rundt de iranske mullaene, gir et inntrykk av at det var DE som hadde valgt ham, og ikke det amerikanske folket.

STATSBESØK: President Barrack Obama bukker foran kongen av Saudi-Arabia under et statsbesøk.

Under Obamas styre har USA gitt fra seg sjefsstolen som leder av den frie verden. Mangelen på å takle islamsk terrorisme, har gitt den russiske presidenten Vladimir Putin muligheten til å presse seg inn i førersetet, på en måte ingen annen amerikansk president ville ha tillatt. Med unntak av Jimmy Carter.

Nå har Putin muligheten til å bli en helt i Vesten ved å knuse den muslimske terrorgruppen Islamsk stat, ved å gjøre Obamas jobb for ham.

Alt Donald Trump gjør er å påpeke at keiseren er uten klær, og han får støtte fra folket fordi de tydelig kan se at det er sant. De er også takknemlige for at han tør å si det media og venstresiden ikke tør.

Media og politikerne er i tillegg altfor opptatt med å fordømme ham, istedenfor å se på hvorfor han er så populær. Og svaret på det er; folket ønsker ærlighet. De liker lyden av det og for et folk som er utsultet på ærlighet og sannhet, så sluker de det rått.

Alle vet at det finnes et enormt sikkerhetsproblem med muslimsk innvandring. Men myndigheter og media lyver stadig om hvordan det virkelig står til. Dette er imidlertid ikke den vanlige løgnen om budsjetter eller økonomien. Dette er en svært alvorlig løgn.

Folk er ikke lenger trygge. Ifølge nye undersøkelser så er ikke amerikanere lenger fortrolige med myndighetenes arbeide for å gjøre dem trygge. Mer enn to tredjedeler tror at det snart kommer et nytt terrorangrep.

De muslimske San Bernadino-morderne slapp igjennom nettet, omtrent som om det ikke eksisterte et. De var vandrende røde flagg, men ingen sa noe, i tilfelle det skulle kunne oppfattes som rasistisk.

SLAPP IGJENNOM: Terrorist-ekteparet hadde vært radikalisert i mange år og burde ha vært fanget opp av myndighetene. Naboer som så mistenkelig aktivitet i tiden før massedrapene, sa ikke ifra til politiet av frykt for å bli kalt rasister.

Noen må lage hull på denne boblen av fornektelse, før vi går inn i en ny tragedie. Og det er her Donald Trump kommer inn. Alt han har på sin side er sannheten. Han sier alt det alle tror er forbudt å si. Og fordi politikerne og media har mistet all troverdighet, og jo mer de prøver å skrive negativt om ham, jo mer populær blir han. Og fortsetter de å misforstå det som skjer, så kan han bli veldig populær.

For folk er lei av å bli fortalt hva de skal mene og si. Vi er lei av politisk korrekthet. Vi er lei av bli fortalt at det er noe galt med oss fordi vi ønsker å bevare vår kultur og levesett. Vi er av å bli fortalt at alle kulturer er like mye verdt og at islam er fredens religion, når vi kan se med våre egne øyne at dette ikke er sant. Disse påstandene er ikke i nærheten av å være sanne.

Vi er lei av å å bli hetset og belært og få vår intelligens fornærmet med venstreorientert dobbeltmoral og løgner. Vår toleranse og godtroenhet er presset til siste grense, og tiden for mistilpasset sensitivitet er for lengst over.

Vi ønsker ærlighet. Vi ønsker sannheten. Og vi tar den, der vi finner den.

Relatert:

Exit mobile version