Site icon Lykten

Muslimske ekstremister har drept 150.000 mennesker siden 2001

150.000 DREPT: På litt under 20 år har muslimer drept over 150.000 mennesker som følge av sin religiøse tro. Rasismen og hatet mot annerledestenkende og ikke-troende i islam er unikt for religionen.

Det er den tyske avisen Welt am Sonntag som har undersøkt konsekvensene av radikale muslimske angrep mot ikke-muslimer, kristne, vestlige mennesker og andre muslimer.

Undersøkelsen viser at angrepene ikke bare har forekommet ofte, men også har vært svært dødelige.

Siden angrepene mot World Trade Center i New York i 2001, har det vært registrert 31.221 ekstreme muslimske angrep, som har drept minst 146.811 mennesker.

Bare det siste angrepet mot kristne på Sri Lanka tok livet av 253 mennesker.

Les også: Sjokkstudie: 90.000 kristne drept i 2016 – 1 hvert 6. minutt

ISLAM: Av alle verdens religioner, så står islam bak nærmest 100 prosent av drap, overgrep og terror mot sine egne og andre troende. Allikevel får religionen stor plass og inkluderes i våre samfunn. (Foto: Pixabay).

Les også: Mens Erna åpner Norges grenser dreper muslimer kristne i Europa

I Europa har angrepene eskalert de siste årene. Siden 2014 har flere mennesker i Vest-Europa blitt drept av islamister sammenlignet med alle tidligere år tilsammen. De rasistiske og fremmedfiendtlige angrepene og drapene har i all hovedsak eksistert siden vestlige politikere åpnet grensene for masseinnvandring fra muslimske land mot slutten av forrige århundre.

Ikke sjelden foregår terrorangrepene mot kristne og på nasjonale helligdager, der europeere samles for å feire, med familier og barn. Dette skjedde under Bastilledagen i Frankrike i Nice og under julemarkedet i Berlin, der muslimske ekstremister brukte lastebiler for å kjøre over uskyldige vestlige, kristne og hvite mennesker.

«Islamsk terrorisme er virkelig den største utfordringen når det gjelder ikke-statlig terrorisme i dag», sier Bernhard Blumenau fra Sentrum for terrorstudier, ved St. Andrews University i Skottland.

De fleste angrepene skjer allikevel utenfor Europa, i Afrika, Asia, og mange ofre er andre muslimer. 

Les også: Kristne som lever i et muslimsk land «143 ganger mer sannsynlige for å bli drept» av en muslim enn motsatt

Beredskap mot muslimsk terror i Norge

I Norge har vi opplevd at vår ytringsfrihet og bevegelsesfrihet har blitt begrenset av muslimsk innvandring, siden Arbeiderpartiregjeringen og tidligere statsminister Gro Harlem Brundtland åpnet for masseinnvandringen på 1970-tallet, gjennom Stortingsmelding nummer 74. Drapstrusler, overfall og planlegging av terrorangrep har blitt hverdagslige temaer i Norge. Et eksempel på dette er hvordan norske myndigheter planlegger den forestående 17. mai-feiringen. Det vil bli satt opp betongklosser, busser og pansrede lastebiler som skal sperre for muslimer som ønsker å begå terror mot barne- og borgertogene. Bevæpnet politi vil være aktivt ute i gatene og dominere bybildet med synlige våpen. Ifølge PST er det ekstrem islam som utgjør den største sikkerhetstrusselen i Norge i dag. Sikkerhetskontroller, gjerder og ID-kontroller innføres for å hindre at rasistiske og fremmedfiendtlige muslimer ikke skal kunne gjennomføre terrorangrep mot kristne og hvite europeere når de feirer nasjonaldagen sin. Ekstreme muslimer har tidligere uttalt ønske om og planlagt terrorangrep mot barn, barnehager, skoler og mot plasser det barn ferdes. 17. mai er i så tilfelle en ‘høyrisiko’-dag for Politiets Sikkerhetstjeneste, Forsvarets etterretningstjeneste og beredskapsmyndighetene, som har gjennomgått øvelser mot terrorangrep under nasjonaldagsfeiringen.

Les også: Jeg har sluttet å feire 17. mai på grunn av terrortrusler

Relatert:

Exit mobile version