Site icon Lykten

Hva nå Vesten? – ett muslimsk terrorangrep HVER MÅNED i over TRE ÅR

Vi begynner å bli slitne. Slitne av å vise sympati. Hashtagge en ny by utsatt for terror. Bytte flagg på FB-profilen vår. Poste smileys med tårer. Undertegnede er lei av å skrive om nok en ny terroraksjon i Vesten. Hvor uskyldige blir drept som følge av en religion som har fått fotfeste i våre samfunn.

Ja, for uansett hvor raskt den politisk korrekte ryggmargsrefleksen slår inn når vi påpeker årsaken, Islam, så kan ingen helt ærlig nekte for dette. Man kan debattere alle vinkler og nivåer av saken, men når man skraper av alle overflater, unnskyldninger og forklaringer så står religionen der alene tilbake. Islam.

Les også: Terror i London: Minst tre døde – terroristen skutt og drept – turister skadet

Les også: LONDON-TERROREN: IS-terroristen var engelsklærer og trebarnsfar – ble radikalisert i Saudi-Arabia

Tilhengerne av religionen er ene og alene ansvarlige for hvordan den fremstår. Ikke Vesten. Ikke fremmedhat eller intoleranse fra ikke-troende. Ikke ateister, kristne, hinduer, buddhister, jøder eller romvesener. Kun muslimer.

Les også: Svensk terrorekspert: «Antall muslimske terrorangrep vil øke i Europa i 2017»

TERROR I BRUSSEL: Et av de verste muslimske hat-angrepene mot kristne i Europa skjedde i den belgiske hovedstaden Brussel da 31 uskyldige ble drept og over 250 ble skadet i mars 2016.

Hvis nynazister hadde stått bak et terrorangrep hver måned i tre år på rad, ville vi da unnskyldt nynazismen og tilhengerne av ideologien, siden «de fleste ikke er voldelige»? Sagt at vi må beskytte de nynazistene som er fredelige? Hvis kristne hadde sprengt muslimer ihjel, kjørt over dem med lastebiler under islamske helligdager og halshugget imamer inne i moskeer mens man ropte «Jesus er størst», hadde vi da ikke reagert? Hadde vi da ikke angrepet kristendommen og fordømt den?

Hadde det vært ett eller to terrorangrep utført av muslimer – og som hadde blitt fordømt av alle muslimer – så kunne vi snakket. Men undersøkelser og studier viser skremmende tall. De viser at store prosentandeler av muslimer, også de som bor i Vesten, støtter steining og omskjæring. Støtter dødsstraff for frafall. Støtter terror. Men det som kanskje burde skremme oss mest er den store majoriteten av muslimer som er helt stille. Som aldri demonstrerer mot terrorismen. Som aldri viser seg som en motvekt.

Det finnes dusinvis av ulike muslimske terrorgrupper over hele verden. De benytter seg av de mest hensynsløse og brutale metodene for å drepe sine ofre. Og ingen ofre er for unge eller gamle. Barn ned i førskolealderen får eksplosiver festet til kroppen og blir sendt ut som selvmordsbombere. Kristne blir halshugget offentlig kun for å være kristne. Homofile blir kastet ut fra bygninger og så steinet hvis de fremdeles lever. Eldre blir skutt og drept i sine hjem.

Årsak? Morderne følger koranen. De følger Mohammed. De følger islam. Det er den harde fakta.

Les også: Muslimske foreldre fester sprengstoff på døtre og sender dem ut for å dø

BARN: Muslimske terrorister bruker unge barn som selvmordsbombere. Her blir en ung gutt reddet av irakiske soldater som tar av ham bombebeltet.

Vi fordømmer nazisme. Vi fordømmer kommunisme. Vi fordømmer hat og intoleranse. Men vi aksepterer islam. Fordi vi tror det er en religion på linje med andre religioner. Men hvor hører vi om buddhister som sprenger i hjel uskyldige kvinner og barn? Hvor hører vi om dusinvis av kristne radikale grupper som herjer og ødelegger hele byer og land, mens de roper ut vers fra bibelen? Hvor hører vi om jøder som kjører ned uskyldige muslimer på gatene i Frankrike, Tyskland og England? Nei, for vi gjør nemlig ikke det.

Islam er ikke en religion. Det er en politisk hatideologi forkledd som en religion. Det er en religion med tvang, undertrykkelse og drap som eneste måte å spre sin tro på. Bevis? Les koranen. Hva er straffen for frafall fra islam? Døden. Er kvinner like mye verdt som menn? Nei. Allerede der har den brutt en god del lover – og verdier – i Vesten. Så hvorfor får koranen lov å stå i våre bibliotek? Hvorfor får muslimske gudshus etableres? Hvorfor aksepteres dens lære og introduksjon i våre opplyste samfunn?

Kristendommen hadde sin opplysningstid. Sin religiøse renessanse. Hvor modige og opplyste mennesker ofret seg – og ikke sjelden sine liv – for å dra den gamle ørkenreligionen ut av fortiden og inn i fremtiden. Modernisere den. Tilpasse den. I dag er det frivillig å være kristen, selv i land hvor 99 prosent av befolkningen er kristne.

Det kostet blod, svette og tårer å sette Det gamle testamentet i bokhylla og fortsette med Det nye testamentet i hånda. Du vet, det som sier vend det andre kinnet til og som sier du skal være snill mot din neste og lignende. Den som sier at Jesus elsker alle. Uansett.

Noe slikt finnes ikke i koranen. Og inntil den dagen islam reformerer seg, så vil vi fortsette å se Khalid Masood, Anis Amri, Rizwan Farook, Tashfen Malik og mennesker som dem, ta livet av uskyldige mennesker i Vesten i uoverskuelig fremtid.

Les også: Muslimsk terrorisme i Nice – 84 drept – 100 skadet – muslim kjørte lastebil inn i folkemengde

UNG JENTE DREPT: En dukke ligger ved siden av kroppen til en liten jente som ble drept av den muslimske terroristen Lahouaiej Bouhlel (31) den 14. juli, 2016 . Minst 10 av de 84 som ble drept på den franske nasjonaldagen i Nice var barn. Dette er et bilde vestlige medier ikke publiserte i særlig grad. Men vi husker alle den lille gutten med rød t-skjorte på stranda i Tyrkia. Hvorfor velger mediene vekk våre ofre for muslimsk terrorisme? (Foto: Reuters).

Les også: Europol: «Udiskutabelt at terrorister kommer til Europa skjult blant flyktninger

Det er altså statistisk sett under en måned til neste muslimske terrorangrep i Vesten. Hvor vil det skje? Hvor mange vil dø? Hvilke flagg bytter vi på vår Facebook-profil?

Dette samtidig som våre blinde politikere og medier vender både det blinde øyet og det døve øret til når nok en grusom sak dominerer overskriftene. De folder sine hender og ser i bakken. De unnskylder og forklarer. Og skylder tilogmed på ofrene og samfunnet. Hvis bare vi hadde vært mer åpne. Mer inkluderende. Rullet ut enda flere røde løpere. Gjemt våre kors og akseptert deres skikker.

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofre i Paris

HVOR TØR DU Å FERIERE? Det finnes snart ikke et land i Vest-Europa som ikke har hatt et muslimsk terrorangrep eller har avverget et det siste tiåret. Frankrike som er det mest populære reisemålet i Europa har hatt flere dusin terrorangrep med hundrevis av drepte og tusenvis av skadde som resultat. Hvordan vil dette kartet se ut om 10-20 år hvis vi fortsetter med dagens innvandringspolitikk og aksept av islam slik den fremstår i dag?

VIDEO: Norske muslimer støtter steining av utro kvinner

Ikke nok med det. Man har i tillegg gjeninnført inkvisisjonen fra vår egen historie. Denne gangen under navnet antirasisme. All kritikk av islam er rasisme. Alle spørsmål er fremmedfrykt. Alle ønsker om å beholde sin kultur og sin nasjon er intoleranse. Vær stille og aksepter alt.

Det er sivilisatorisk selvmord.

Undertegnede har tilogmed opplevd å snakke med mennesker som mener at bomber og drap på sivile er verdt prisen. At terror er noe vi må leve med. For å hjelpe mennesker og innføre et flerkulturelt samfunn. Det er endel av fremtiden i et grenseløst og inkluderende Vesten. Tror du meg ikke, så les hva Londons borgermester, Sadiq Khan sa i september, 2016. Og hans uttalelser etter angrepet beroliget ingen. For hans politikk vil fortsatt være den samme. Mer islam.

Les også: Les mer: Tysk polititopp: Å leve med terrortrusler er «den nye normalen» i Europa

TOLERANSENS PRIS: Vesten har blitt så tolerant og politisk bedøvet at vi ikke lenger er i stand til å forsvare verken vår kultur eller våre innbyggere.

Les også: 10 år siden det muslimske terrorangrepet i London

Er et terrorangrep hver måned en pris du er villig til å betale? Er et flerkulturelt samfunn verdt prisen det er å gå gjennom en hverdag som minner mer om russisk rulett? Tør du å reise til Paris der de nå setter opp skuddsikre glassvegger rundt Eiffeltårnet? Til London der de nå bygger en jernring rundt sentrum? Til Brussel der militærpatruljer med maskingevær patruljerer gatene? Jeg tror jeg tar turen til Warszawa. Eller Budapest. Eller Praha.

Les mer: Polsk innenriksminister: Multikulturalisme, innvandring og politisk korrekthet årsake til Europas terrorfrykt

Det er på tide å kaste islam ut av Vesten. Og si; ikke kom tilbake før du har reformert deg. Før du har endret deg til å elske og akseptere andre. Før du har gitt opp hellig krig. Før du tar avstand fra din blodige historie. Før du lar dine følgere selv få velge om de ønsker å følge deg eller ikke. Før du respekterer kvinner og menn like mye. Før du aksepterer og godtar andre religioner side ved side av din.

Inntil da, ikke la døra slå deg i bakhodet på veien ut.

Kilder:

Relatert:

Exit mobile version