Site icon Lykten

STUDIE: Majoritet av europeere ønsker forbud mot innvandring fra muslimske land

En majoritet av europeere ønsker et forbud mot innvandring fra land som har en majoritet av muslimske innbyggere, viser en nylig undersøkelse.

I gjennomsnitt er tallet som ønsker full stopp av innvandringen på 55 prosent, fordelt på 10 europeiske land som var med i undersøkelsen.

The Chatham House står bak undersøkelsen og ble gjennomført før de amerikanske myndighetene innførte sitt midlertidige innreiseforbud fra syv muslimske land.

Kun 20 prosent var uenige, mens 25 prosent sa de var usikre/ikke hadde en mening.

Les også: Tysk polititopp: Å leve med terrortrusler er «den nye normalen» i Europa

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

Et forbud ble støttet av hele 71 prosent i det katolske landet Polen, 65 prosent i Østerrike, 53 prosent i Tyskland og 51 prosent i Italia.

DET NYE EUROPA: Muslimer har stått bak et svært stort antall terrorangrep i Europa de siste årene. Nå viser en ny undersøkelse at europeere har mistet troen på et flerkulturelt samfunn der kristne, ateister og muslimer kan leve side om side i fred. (Foto: Politi i Brussel etter terrorangrepet i mars 2016).

I Storbritannia var tallet på 47 prosent som støttet et forbud mot innvandring fra muslimske land.

Ingen av landene hadde mer enn 32 prosent som var uenige i forbudet.

Les også: Europol: «Udiskutabelt at terrorister kommer til Europa skjult blant flyktninger

MAJORITETEN STØTTER FORBUD: En ny undersøkelse viser at majoriteten av de spurte i 10 europeiske land støtter et forbud mot innvandring fra muslimske land. Undersøkelsen ble gjort før Trumps administrasjon innførte et midlertidig forbud mot innvandring fra syv muslimske land. Tallene viser at det er en svært stor avstand fra hva folkevalgte politikere og media sier og skriver og hva befolkningen faktisk mener. (Foto: The Chatham House).
HØYE TALL: Tallene viser at både menn og kvinner er enige i forbudet mot muslimsk innvandring. Selv de med høy utdanning ligger på nesten 50 prosent i dette spørsmålet. Tallene vil og bør sjokkere – og føre til endringer politisk. (Foto: Chatham House).

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofre i Paris

Demografisk var de eldre og arbeiderklassen mer positive til forbudet.

Men også hos de yngre og de med høyere utdannelse var det nesten dobbelt så mange som støttet forbudet mot muslimsk innvandring enn som var imot forbudet.

Undersøkelsen bekrefter en studie gjort av Pew Institute i 2016, som viste at majoriteten av befolkningen i fem land hadde et negativt syn på muslimer som bodde i deres land.

Av de hadde hele 72 prosent av ungarere et negativt syn på muslimer, fulgt av 69 prosent av italienere, 66 prosent av polakker, 65 prosent av grekere og 50 prosent av spaniere.

Les mer: London bygger «stålring» mot terror rundt skyskrapere og finansdistriktet

TERROR I MADRID: En muslimsk terror-celle drepte 192 mennesker og skadet over 2.000 mennesker da man plantet tretten bomber på fire ulike togstasjoner i hovedstaden Madrid i mars 2004. (Foto: Redningsaksjon etter terrorangrepet).

I Storbritannia var tallet på 28 prosent som mente muslimer utgjorde en negativ faktor i deres hverdag, mens Tyskland og Frankrike hadde 29 prosent med samme svar.

Tallene står i sterk kontrast til folkevalgte politikere og medier som støtter ytterligere innvandring fra muslimske land og fremstår som om de har støtte for dette hos befolkningen.

Les mer: Polsk innenriksminister: Multikulturalisme, innvandring og politisk korrekthet årsake til Europas terrorfrykt

Relatert:

Exit mobile version