fbpx

Obama og Hillarys partifeller nevnt i pedofili-ring

USA. Pedofili, menneskehandel, narkotika, svindel, drap og løgner – listen over demokratenes politiske virke i den amerikanske hovedstaden er like lang som den er skrekkinngytende. 

Nå kommer informasjon ut om at den pågrepne demokratiske donoren Jeffrey Epstein har en rekke tunge demokratiske navn på listen over pedofile sexkjøpere, inkludert flere som er bundet mot tidligere president Barack Obama og presidentkandidat Hillary Clinton.

ONDSKAPENS AKSE. Foto: WIkimedia/https://twitter.com/VOANews/status/758851344790806529

En kvinne som hevder at den pedofile Epstein og sosietetskvinnen Ghislane Maxwell skal ha holdt henne som sexslave, forteller nå at hun ble tvunget til å ha sex med flere høyerestående demokratiske politikere, blant dem senator George Mitchell fra Maine og guvernør Bill Richardson fra New Mexico.

Avsløringen kom på fredag da statsadvokaten i New York slapp over 2.000 dokumenter i saken. Dokumentene viste også at president Trump ikke er med i noen forbindelse, slik amerikanske og norske medier løgnaktig skrev at han var.

Det er fra før klart at demokratenes tidligere president Bill Clinton skal ha fløyet titalls ganger på Epsteins privatfly, kalt «Lolita Express» til avsidesliggende øyer og steder der mindreårige jenter ble gitt narkotika, skjenket fulle, misbrukt og gjengvoldtatt. President Bill Clinton er mest kjent for å ha blitt stilt for riksrett etter å ha hatt sex i det ovale kontor med en praktikant.

Jeffrey Epstein skal etter pågripelsen og fengslingen blitt funnet bevisstløs og med skader på nakken sin. Det spekuleres i om demokratene ønsker å stilne Epstein slik at han ikke skal inngå en avtale med statsadvokaten og avsløre sine kunder og forbindelser.

Les også: Clinton i fare? Jødisk milliardær arrestert for pedofili – fløy Hillarys ektemann til sex-øyer med 14-årige jenter

Kilde. Daily Wire