fbpx

Professor: Google manipulerte opptil ti millioner stemmer ekstra for Hillary Clinton

Robert Epstein, professor i psykologi ved Harvard, vitnet nylig foran det amerikanske senatet og fortalte hvordan Google gjennom subtile metoder, som er utenfor noen kontroll, kan manipulere nyheter, informasjon og holdninger til nettbrukere. 

Opptil 10 millioner velgere skal ha blitt manipulert på denne måten til å stemme på Hillary Clinton, og Epstein advarer nå mot at Google og de andre sosiale nettgigantene denne gangen kan påvirke politikken i ennå større grad for å bestemme utgangen av det amerikanske presidentvalget.

Et eksempel er hvordan Facebook sendte ut en «gå ut og stem» påminnelse til bare demokratiske velgere og at det alene ga Hillary Clinton 450.000 stemmer på valgdagen. 

Epstein mener at Google, Facebook og Twitter kan påvirke så mange som 15 millioner stemmer til valget i 2020, uten at dette på noen måte registreres eller kan kontrolleres av myndighetene eller andre offisielle organer.

«Google er en totalitær entitet hvis makt ligger langt forbi begrepet monopol», uttalte Epstein i et tidligere intervju.

Dette er faktisk valgjuks og manipulasjon, langt vekk fra demokratenes årelange løgner om «russisk innblanding» i valget i 2016, som nå beviselig er avkreftet av FBI og interne utredninger hos de amerikanske myndighetenes ulike byråer.

Alle de sosiale nettgigantene er beviselig venstreorienterte og har satt seg som mål å innsette en demokratisk kandidat i Det hvite hus i 2020.

Kilde: Samnytt