Site icon Lykten

Finsk politi knuste prostitusjonsring drevet av migranter

FINSK POLITI. (Foto: JIP (CC BY-SA 3.0)).

Etterforskere pågrep fem menn og en kvinne i Finland sist uken etter et omfattende politiarbeide for å stoppe en prostitusjonsring som har plaget minst et dusin finske byer de siste årene.

Politiet skal ha funnet flere hundre tusen euro, samt har fått bevis for mulig hvitvasking av penger. Den svenske statskanalen YLE forteller at banden opererte i byer som Helsinki, Turku, Espoo, Tampere, Oulu, samt andre større byer i landet.

Les også: VIDEO: Muslimsk kvinne: «Det er for mange finner i Finland, men det kan vi forandre med innvandring»

Ofrene for sex-handelen skal alle ha rumensk statsborgerskap og ble lurt til Finland med lovnader om normale jobber. Mange av kvinnene skal ha blitt tvunget til å prostituere seg uten å få betalt, mens andre kun fikk 50 til 80 prosent av det de tjente inn på de ulovlige forretningene.

Finsk politi sier at kvinnene ble flyttet fra ulike leiligheter i ulike byer, og var ikke lenger enn en måned på ett sted.

Les også: Valgkampvideoen du vil ønske å se – Sannfinnene!

Nettsiden Breitbart sier at lignende nettverk for menneskehandel og prostitusjon opererer over hele Europa. De fleste ofrene skal være fra Øst-Europa og Kina.

EUs grenseløse system via Schengen-samarbeidet har ansvaret for mye av menneskehandelen, narkotikatrafikken og muligheten for islamske terrorister som beveger seg fritt fra et europeisk land til et annet.

Les også: Estimert 9.000 slaver og ofre for menneskehandel i Norge

Exit mobile version