fbpx

Valgkampvideoen du vil ønske å se – Sannfinnene!

(Du kan trykke nede til høyre på videoen for å få engelsk tekst om ønskelig).

Aftenpostens papirutgave hadde i dag på side 4 en helsides artikkel om det nasjonalkonservative partiet Sannfinnenes nye valgkampvideo – en video du garantert ikke har sett maken til.

Den viser hvordan moder jord våkner til live av grådigheten og utroskapen til politikken som har skadet Finland. Et monster som er fylt med folkets vrede kommer ut og går til kamp mot de korrupte politikerne. Videoen er både vellaget og har mange viktige poeng. Og nå har den altså fått internasjonal oppmerksomhet.

14. april går finnene til valg til den finske riksdagen. Under valget i 2015 fikk partiet 17.6 prosent og 38 mandater. Tiden vil vise om Sannfinnenes nye kampanje har vært vellykket.

Ingen hyllest fra Aftenposten 

Aftenpostens artikkel gir selvfølgelig ikke partiet noen positiv omtale og skriver at videoen er «truende» og «kan oppfordre til vold». De gjengir flere hendelser den siste tiden hvor politikere fra andre partier skal ha opplevd ubehagelige hendelser i forbindelse med valgkampen, og insinuerer at det er Sannfinnene og deres politiske populisme som er årsaken. Uten bevis selvsagt.

Journalist Ingeborg Moe nevner imidlertid ikke noe om den økende kriminaliteten, overfall- og gjengvoldtekter av finske kvinner, uroen i samfunnet med den økende innvandringen og selvfølgelig finnenes følelse av å bli annenrangs borgere i sitt eget land.

Slikt må man jo regne med i et nytt og inkluderende Finland, som allerede har opplevd sine første muslimske terrorangrep.

Politikerne i de etablerte partiene er som i alle andre land, karrierejegere, griske og uten moral eller fedrelandskjærlighet. For dem er det EU, globalismen og masseinnvandringen som står på agendaen.

Slikt tolereres ikke av venstremedia.

Se videoene under her og bedøm selv om Finland har fått det bedre av griske politikere, åpne grenser og globalismen.

Facebook Comments