Site icon Lykten

Fornedringsvolden mot skoleelever og ungdom fortsetter i Sverige

FORNEDRINGSVOLD(Skjermbilde / Facebook - videoer i artikkelen).

Det er nettsiden Samnytt som har åpnet for at leserne kan sende inn filmklipp og bilder fra en virkelighet massemedia og svenske myndigheter forsøker å skjule og ignorere.

I all hovedsak dreier det seg om ikke-vestlige ungdommer og voksne som går til uprovosert og rasistiske angrep på etniske svensker i såkalte «fornedring»-angrep. Dette finner sted på skoler, parkeringsplasser, boligfelt eller andre offentlige plasser.

Les også: Ny grov fornedringsvideo fra Sverige – gutt blir kledd naken og sparket i hodet

Les også: VIDEO: Svensk jente brutalt slått ned på gaten

Politiet uttaler at dette er en måte for innvandrerne å hevde sin religiøse og etniske tilhørighet, samt overlegenhet overfor etniske svensker. Man ser ned på det svenske, svensk kultur og kristendom og ønsker å dominere sine ofre på bakgrunn av dette.

En video tatt på en skole i byen Skellefteå viser hvordan to personer dytter en gutt inn i et skap og deretter mishandler. Mishandlingen blir filmet, samtidig som et større antall medelever står og ser på uten å stoppe den. I videoen hører man overgriperne uttale arabiske ord som «jalla» og kalle offeret «horeunge», som er et vanlig fornedringsord i innvandrerkulturen.

Les også: Mørkhudet innvandrer mishandler svensk gutt

Les også: VIDEO: Innvandrergjeng truer svenske ungdommer: «Gå ned på kne ellers dreper jeg deg»

Under en uke senere legger nettsiden Samnytt ut en ny video. Denne gangen er offeret en ung jente. På videoen kan man se at hun sparkes i hodet og tvinges til å kysse voldsgjengens sko. Hun må også uttale ordene «Jeg er en stolt hund» under trusler om mer vold. Også her kan man høre arabiske ord som «wallah» (Sverg ved Allah, red. anm.)

Det har som sagt vært utallige slike hendelser de siste årene i vårt naboland. Det var ikke lenge siden to menn fra muslimske land kidnappet, torturvoldtok og forsøkte å drepe to unge svenske gutter på en kirkegård.

Les også: Sjokkvideo viser hvordan etnisk svenske får pistol i munnen av innvandrere

Relatert:

Exit mobile version