Site icon Lykten

Hans navn var Brandon Stalker

An afroamerikansk mann med en lang historie med rasistiske og hatefulle uttalelser, Christopher Harris (27), skjøt og drepte den 24-årige politimannen og småbarnsfaren Brandon Stalker.

TOBARNSFAREN BRANDON STALKER ETTERLATER SEG EN SYV ÅR GAMMEL DATTER OG TRE MÅNEDER GAMMEL SØNN. (Foto: Privat).

Harris var ettersøkt for vandalisme, brannstiftelse og rasistisk graffiti han hadde spraymalt på en lokal kirke i Toledo, Ohio. Den 18. januar hadde politiet en arrestordre på 27-årige Harris og da de dukket opp på hans adresse for å pågripe ham, utartet det seg til en skyteepisode.

Harris hadde blant annet skrevet «Jesus er sort» på kirkeveggen. Han hadde også publisert en rekke rasistiske meldinger på sosiale medier og hyllet terrororganisasjonen Black Lives Matter ved å posere med bilder med knyttet neve.

Les også: Hennes navn var Victoria Smith (3)

RASIST OG SORT MAKT-AKTIVIST: Christopher Harris hadde spraymalt «Jesus er sort» og ordet «Sort» flere steder på en kirke. Han hadde også forsøkt å tenne på inngangspartiet til kirken. Under en konfrontasjon med politiet skjøt og drepte han en hvit politimann. (Foto: Privat).
«JESUS ER SORT», (Skjermbilde / Youtube).
Christopher Harris skrev under pesudonymet Danny Love på sosiale medier. Der publiserte han flere sort-makt meldinger.

Harris trakk da to skytevåpen og barrikaderte seg i sin bolig. Politiet kalte da inn innsatsstyrken (SWAT) for hjelp. Etter at forhandlinger med Harris brøt sammen, kastet innsatsstyrken inn gass i boligen. Dette førte til at Harris kom stormende ut av boligen og skjøt vilt rundt seg.

Et av skuddene traff Brandon Stalker som sto ved et veiskille i nærheten for å passe på at uskyldige forbipasserende ikke risikerte å bli skadet. Stalker ble fraktet til det lokale sykehuset men livet sto ikke til å redde.

Les også: Hans navn var Cody Holte

SKUTT OG DREPT AV EN SORT-MAKT OG BLACK LIVES MATTER-TERRORIST. (Foto: Privat).

Drapsmannen og Black Lives Matter-terroristen Christopher Harris døde av skadene etter at politiet returnerte ild.

Stalker, som hadde tre år i politiet,  var en godt ansett kollega og lokalmiljøet skriver i ettertid på minnesider og i lokalavisene at han var en godt likt menneske som alltid hjalp de som trengte det. Han skal også ha trent et baseball-lag med unge på en lokal skole. Han er den 32. politimannen i byen som har blitt drept i tjeneste.

Les også: Hennes navn var Jessica Doty Whitaker

24-årige Brandon Stalker etterlater seg sin forlovede, en syv år gammel datter og 3 måneder gammel sønn, samt sin mor og far.

Det har litt opprettet en GoFundMe-side for politimannen og småbarnsfarens familie.

Massemedias dobbeltmoral og hykleri

For å se dobbeltmoralen hos massemedia så kan du lese denne omtalen på nettstedet People, hvor man helt har utelatt drapsmannens bakgrunn, rasistiske uttalelser eller at han var sort i det hele tatt. Forestill deg at det hadde vært en hvit drapsmann, som hadde sprayet ned en kirke med «Hvit mak», «Jesus er hvit» og «Hvit», samt gått ut på sine sosiale medier og skrevet lignende uttalelser. Og deretter skutt og drept en sort politimann. Tror du massemedia hadde utelatt dette fra sin rapportering?

Relatert:

Exit mobile version