Site icon Lykten

Hans navn var Kristopher Roukey (48)

Han var en god mann. Han elsket sin familie. Han elsket sitt softballag for jenter der hans datter spilte aktivt. Han begynte å kjøre for Lyft, et selskap som tilbyr drosjetjenester, etter at han mistet sin jobb under korona-pandemien.

Roukey var 48 år gammel og pappa til en sønn, Tyler (16) og en datter, Maddie (18). Han var også ektemannen til Rachel. Roukey var sterkt engasjert i lokalsamfunnet og datterens softballag som han brukte mye av sin fritid til.

Les også: Hennes navn var Caitlyn Kaufman (26)

MISTET SIN PAPPA OG EKTEMANN. (Foto: GoFundMe).

es også: Hennes navn var Jessica Doty Whitaker

Det var søndag den 2. mai i år at Kristopher Roukey hadde plukket opp en passasjer, den 23-årige Kahlyl Powe, i byen Akron i delstaten Ohio. Etter at turen var over skal Powe ha gått ut av passasjersiden og skutt den 48-årige tobarnsfaren med flere skudd. Bilen skal da ha kjørt av gårde og traff en lyktestolpe.

Roukey ble funnet livløs i sin bil av politiet og ambulansen som ankom stedet. Han ble fraktet til Summa Health Akron City Hospital, hvor han ble erklært død.

PÅGREPET FOR DRAPET. KAHLYL POWE (23). (Foto: Politiet).

Les også: Hans navn var Cannon Hinnant (5)

Drapet sendte sjokkbølger gjennom familien og de som kjente tobarnsfaren. Ingen forstår hvordan noen kunne skyte og drepe en så god far, ektemann og menneske som Kristopher. Det er opprettet en GoFundMe-side hvor familien til Kristopher kan få dekket utgiftene til begravelsen.

Kort tid etter drapet skal politiet ha pågrepet 23-årige Powe i et leilighetskompleks. Der fant de Roukeys mobiltelefon og et håndvåpen. Han ble fremstilt for retten der dommeren satte en kausjon på 1 million dollar.

SIKTET FOR DRAP PÅ TOBARNSFAR. (Skjermbilde / News5 Cleveland).

Les også: Hans navn var Archie Beston (19)

Lokale nyheter i Cleveland, nabobyen til Akron, kan fortelle at at man har opplevd en økning i kriminalitet mot mennesker som kjører for selskaper som Lyft og Uber, der minst seks sjåfører skal ha blitt utsatt for bilkapring eller angrepet de siste månedene.

Relatert:

Exit mobile version