Site icon Lykten

Hennes navn var Brianna Kupfer (24)

Det var den 13. januar at den 24-årige studenten Brianna Kupfer var alene på jobb på en møbelbutikk i Los Angeles. Plutselig kommer en mørkhudet mann inn i butikken. Shawn Laval Smith (31) er bevæpnet med kniv. Brianna tekster sin venninne og sier at hun får en dårlig følelse av mannen. Kort tid etterpå har mannen dratt frem sin kniv og stukket i hjel 24-årigen. Den hvite kvinnen ligger blodig og livløs tilbake på gulvet. Det er først senere da en kunde kommer inn og oppdager liket, at politiet blir tilkalt.

(Foto: Privat)
(Foto: Privat)
(Foto: Privat)
DRAPSMANN. (Foto: Politiet).
SVÆRT MANNGE ARRESTASJONER OG RULLEBLAD. OG UTE PÅ PRØVE. (Foto: Politiet)

Tilbake sitter en familie med mor, far og søsken som er knust. Hun var familiens store midtpunkt og glede. Hennes far, Todd Kruper, uttaler seg til media etter at datterens skjebne har kommet i nasjonens søkelys:

«Kriminaliteten har virkelig skutt i været og vi har mange kriminelle på gatene som ikke burde være ute».

«Vi har mange politikere som av uvisse grunner har glemt innbyggerne og tror at nøkkelen til gjenvalg er å støtte det laveste trinnet i samfunnet og å gi dem rettigheter og at dette vil gi dem stemmene», fortsetter han.

«Hun var en sånn person som alltid sørget for at folk rundt henne hadde det bra», forteller den gråtkvalte faren til New York Post.

31-årige Shawn Laval Smith hadde et svært omfattende rulleblad med forbrytelser begått i en rekke delstater på begge sider av USA. En av disse inkluderer å fyre av et våpen inn i en bil hvor det satt mennesker. Han var ute på prøve for en ny forbrytelse da han drepte den unge hvite kvinnen i møbelbutikken. Hadde rettssystemet fungert ville han sittet bak lås og slå. Men liberale dommere, press fra demokratiske guvernører og politikere, har ført til at mange kriminelle har unngått siktelser og straffer, samt blitt løslatt på svært lave kausjoner for grove forbrytelser. Og ute på gatene fortsetter de sine kriminelle løpebaner. 24-årige Brianna var et av ofrene for denne politikken.

Samtidig har ingen påpekt det faktum at drapsmannen var sort og offeret en hvit kvinne. At drapet kunne være rasistisk motivert. Ingen norske medier, unntatt ABC Nyheter, har publisert bilder av drapsmannen. Og kun Dagbladet av de store massemediene som har skrevet om saken, men uten å publisere bildet på den mørkhudede drapsmannen. NRK, TV2, Aftenposten og VG har ikke skrevet om drapet på Brianna Kupfer. Forestill dere at drapsmannen var en hvit mann og offeret en mørkhudet kvinne. Mediedekningen ville vært enorm. Og med sterkt fokus på hudfargen til drapsmann og offeret. Men nå gjemmes saken raskt vekk, fordi det er politisk ukorrekt og utenfor massemedias narrativ å ha den på forsiden. 

Les også: Mørkhudet mann kjørte inn i juleparade i USA – 5 drept – 40 skadde

FAMILIEN TIL DEN 24-ÅRIGE BRIANNA KUPFER ER KNUST. (Foto: Privat)

Les også: Alle de ti ofrene i Colorado var hvite. Det er på tide å slutte med den anti-hvite rasismen

Lovløshet og kriminalitet

Det er vanskelig å forklare lovløsheten, kriminaliteten, de hjemløse, avføringen som flyter i gatene og den enorme kløften mellom de rike og fattige i delstaten California.

Den demokrat-styrte delstaten har nærmest sunket ut i Stillehavet de siste tiårene med mer og mer ekstreme venstreorienterte politikere og tiltak. Det inkluderer en politikk som har gjort hundretusenvis av mennesker hjemløse, en kriminalitetspolitikk som slipper ut grovt kriminelle, voldtektsmenn og drapsmenn på gatene og skyhøye skatter som har ført til flukt av lovlydige skattebetalende mennesker og selskaper.

Les også: Guatemala? El Salvador? Nei, USA. Se sjokkvideoene fra toglinjen og tusenvis av stjålne pakker

Les også: USA: Flykter fra byene etter opptøyer, overbefolkning og hjemløshet

Les også: Venezuela advarer sine flyktninger mot demokrat-styrte byer i USA (Ja, du leste riktig)

Les også: Hvite i USA lager nye byer og samfunn

Relatert:

Exit mobile version