fbpx

Venezuela advarer sine flyktninger mot demokrat-styrte byer i USA (Ja, du leste riktig)

Det blir ikke mer ironisk enn at den feilede sosialist-staten Venezuela nå advarer de tusenvis av innbyggerne som flykter fra landet sitt og til USA, at de ikke må besøke eller bosette seg i byer og stater styrt av demokratene. «Styr unna», er beskjeden.

Ja, du leste riktig.

Skyhøy kriminalitet, massiv fattigdom, avføring og sprøyter på gatene, smittefare, ulovlig innvandring, høy arbeidsledighet, stikkordene er synonyme med byer og delstater der Obama og Hillarys parti har regjert i mange tiår. 

Les også: Hvite i USA lager nye byer og samfunn vekk fra demokratene

Les også: USA-Mexico: 72.000 ulovlige innvandrere arrestert i juli – NED 20.000 fra juni!

Byer som Atlanta, Baltimore, Buffalo, Cleveland, Detroit, Memphis, Oakland og Saint Louis er nå på «ikke-listen». Delstater som California, New York og Michigan likeså. Alle med sterke våpenlover. Alle med sosialistisk politikk som har feilet totalt. Steder der innbyggerne lever i frykt for skyhøy kriminalitet, hjemløshet, utenforskap og 3. verden-tilstander i stadig flere områder.

Nå advarer altså Venezuelanske og andre sosialist-stater i Sør-Amerika sine sultne innbyggere mot sine søsterbyer og delstater i USA som «farlige, med høy kriminalitet». De ber dem heller å reise til byer og stater styrt av Trump og konservative for å oppnå «den amerikanske drømmen».

Jaja.

Les også: 70.000 mennesker dør av overdoser hvert år i USA – bygg muren nå

Les også: USA: Majoritet av sorte og latinamerikanere støtter kandidater som er imot ulovlig innvandring

Kilde: Spartareport

Facebook Comments