Site icon Lykten

Hennes navn var Eliza Fletcher (34)

Eliza Fletcher var en 34-årig lærerinne på barneskolen, tobarnsmor til to små gutter og en glede for så mange i sin nærmeste omkrets. Småbarnsmoren var ute og jogget i nærområdet sitt, da den 38-årige afroamerikanske mannen, Cleotha Abston (Henderson), kidnappet og drepte Fletcher.

SMÅBARNSMOR DREPT: Eliza Fletcher og en av hennes unge sønner. Til høyre er Cleotha Abston etter å ha blitt pågrepet for kidnappingen og drapet. (Foto: Privat / Politiet).

Overvåkingsbilder viser at den hvite kvinnen blir tvunget inn i en svart SUV. Det er en teori at Abston ønsket å voldta Fletcher, men at hun kjempet så hardt mot ham at han drepte henne istedenfor.

Eliza Fletcher skal ha vært en dedikert løper og hadde vært med i flere store delstatsmaraton, inkludert Boston Maraton.

Småbarnsmoren ble funnet etter at politiet merket lukten av et lik i gresset langs veien ved et ubebodd hus. Hun hadde da ligget der i over 3 dager.

Les også: Hennes navn var Jessica Doty Whitaker

(Foto: Privat)
(Foto: Politiet).

Abston ble identifisert på overvåkingskameraer og deretter via DNA-spor på sine klær, som tilhørte Eliza. Han hadde aldri møtt Eliza før og politiets teori er at han drepte henne helt tilfeldig mens han var ute og kjørte sin bil i sitt eget nærområde.

Cleotha Abston var ute på prøve for en annen kidnapping og voldtekt han gjennomførte som 16-åring i den samme delstaten. Det var i juni 2000 at Abston begikk det retten beskriver som en voldelig kidnapping og voldtekt, og fikk en dom på 24 år. Han slapp ut tidlig som følge av 85 prosent sonet straff-regelen for innsatte som jobber i fengselet.

Han skal også ha voldtatt en kvinne allerede som 14-åring.

Les også: Hans navn var Cody Holte

Nå er han siktet for kidnapping og drap av den 34-årige hvite lærerinnen og småbarnsmoren.

«Hun var et skinnende lys i vårt samfunn. Hun var som sangen «Dette lille lyset mitt, jeg vil la det skinne, som vi sang hver dag med barna», skriver skolen der Eliza jobbet i hennes minne.

Her er en video der Eliza synger til sine unge elever under koronatiden da skolene var stengt.

Drapsmannens bror også arrestert – for annen kriminalitet

Abstons bror, Mario Abston (36), ble også arrestert i samme tidsrom, men politiet i Memphis tror ikke broren hadde noe med kidnappingen og drapet å gjøre. Mario Abston er siktet for brudd på narkotika og våpenloven.

BROREN ER OGSÅ FENGSLET: Cleotha Abstons bror, Mario Abston (36) ble også arrestert i den samme tiden. Mario ble arrestert og siktet for brudd på narkotika- og våpenloven. (Foto: Privat).

Relatert:

Exit mobile version