Site icon Lykten

Musikkstjernen Morrissey: «Marine Le pen vant president-debatten – media lyver»

Det var etter presidentdebatten på onsdag at den multimillionselgende artisten gikk ut med harde ord mot media.

– I går vant Marine Le Pen enkelt den franske presidentdebatten. I dag skrev både BBC og CNN at (den venstreekstreme red. anm.) kandidaten Macron vant debatten.

– Dette er den presise grunnen til hvorfor systemmedias kanaler ikke kan stoles på for å fortelle sannheten. Dere private agenda er viktigere enn fakta, realiteten og deres ansvar til folket.

DEBATT: De to franske presidentkandidatene Marine Le Pen fra det konservative og nasjonalvennlige Front National og Emmanuel Macron fra det venstreekstreme og Frankofobe partiet En Marche! Imorgen er den andre og siste valgrunden som vil avgjøre presidentvalget.

Morrissey gikk ut dagen etterpå og la til følgende på Facebook:

– Min uttalelse er at systemmedia ikke objektivt eller sannferdig vil rapportere om noen enkelt person som ikke er en del av den politiske eliten. Marine Le Pen er et perfekt eksempel på dette.

– Hun beviser at BBC og CNN ikke klarer å rapportere nyheter uten å tillegge sin egen private agenda. Istedenfor forer de deg sin egen mening, som ingen har spurt om.

– For eksempel så meddelte BBC idag at verden «salutterer prins Phillip», mens det i virkeligheten vil være svært vanskelig å finne en nasjon i verden som salutterer prins Phillip, eller hvis man finner en, så er det iallefall ikke England.

KRITISK: Popstjernen Morrissey gikk offentlig ut på sosiale medier og kritiserte dere klare politiske og private agenda. (Foto: Facebook).

Morrissey har tidligere talt etablissementet og den politiske eliten imot da han har vært positiv til Brexit-partiet Ukip og partilederen Nigel Farage, samt har kritisert Londons muslimske borgermester.

Frieord skrev den 30. mars om hvordan punk-ikonet Johnny Rotten fra den legendariske gruppen Sex Pistols også støttet Nigel Farage og Brexit.

Exit mobile version