Site icon Lykten

Nigel Farage avslører: Titusenvis ulovlige migranter bor på firestjerners hotell – koster milliarder

I mai skal Farage ha avslørt at båter med ulovlige migranter fikk hjelp av britiske myndigheter til å komme i land utenfor den britiske kysten, fikk han hjemmebesøk av politiet.

«Grensemyndighetene skal beskytte våre grenser, ikke være en taxinæring for ulovlige migranter», sa Farage den gang.

Les også: Kjent politiker avslørte ulovlig innvandring – fikk besøk av politiet

Bare i år skal over 7.500 ulovlige migranter ha kommet i land ved Dover, ifølge Farage. «Hvor havner de når de først har kommet seg i land?», spurte han.

Og nå har Farage funnet svaret.

Det han fant var at hele hotell har vært reserverte til migrantene og totalt sitter 48.000 personer under lignende forhold og venter på svar på sine asylsøknader – dette til en prislapp på minst fire milliarder pund over de neste 10 årene. Og dette er ikke billige motell ved veien, men firestjerners spa-hotell, som avslørt i denne videoen.

Les også: Asylsøkere kom til Sverige i privatjet

I en liten by der 147 av de ulovlige migrantene har blitt innlosjert, i all hovedsak unge menn, er lokale innbyggere nå redde for å gå ut og på hotellet ønsker man ikke å svare på noen spørsmål. «Blant annet skal kvinner nå være redde for å gå ut i sine nærområder da gjenger på 8-10 menn roper og plystrer etter dem», sier Farage.

«Vi vet ikke hvor mye sluttsummen blir på og vi vet ikke hvem som har kommet inn. Vi vet at asylsøkere og flyktninger tidligere har vært involvert i terrorangrep i Storbritannia og vi kan ikke si med sikkerhet at ingen av disse som nå er her har vært med i IS», avslutter Farage i den sjokkerende videoen.

Les også: Somalisk familie flyktet fra krig – krever å få reise tilbake på ferie

Les også: «Vi vil ha Armani og Hugo Boss» – flyktninger krever merkeklær

Exit mobile version