Site icon Lykten

Polsk ukemagasin: «Islams voldtekt av Europa»

Mens Polen generelt sett har et mer avslappet  forhold til det å kritisere og uttrykke seg enn de fleste selvsensurerte mediene i resten av Europa og Norden, så er forsiden til det polske ukebladet wSieci (Nettverket) av det heller oppsiktsvekkende slaget.

Les også: Hundrevis av kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn i Tyskland

Forsiden har allerede rukket å bli delt millioner av ganger på sosiale nettsider, kun litt over ett døgn etter at den ble publisert.

På forsiden kan man se en hvit kvinne iført et EU-flagg som blir dratt i av mørke hender, mens overskriften lyder «Islams voldtekt av Europa».

Les også: Overgrepene på nyttårsaften og den øredøvende stillheten fra norske feminister

IKKE POLITISK KORREKT: Det populære ukebladet wSieci, har valgt en forside som vekker oppsikt. Mens Europa er grepet av politisk korrekthet, så velger et ukeblad å angripe europeiske medier og EU-eliten i Brussel for å svikte innbyggerne i Europa. (Foto: wSieci).

Det finnes heller ingen tvil om ukebladets intensjoner, som har artikler med titler som «Ønsker Europa å begå selvmord?» og «Europas helvete». Ukebladet reklamerer for at det i den nye utgaven kan leses om «hvordan media og eliten i EU-hovedstaden Brussel gjemmer seg for innbyggerne i den europeiske unionen».

Les også: Asysøkere masturberte i boblebadet, bæsjet i barnebassenget og brøt seg inn i jentegarderoben

Når man åpner hovedartikkelen så kan man lese journalist Aleksandra Rybinska som skriver; «Innbyggerne i det tidligere Europa har smertefullt innsett etter nyttårsaften i Køln at problemene tårner seg opp etter den massive flyktningbølgen. De første tegnene på at noe var galt kom imidlertid god tid i forveien. Disse ble imidlertid ignorert og ble minimalisert i toleransens og det politiske korrektes navn».

For å understreke de fundamentale forskjellene mellom det østlige islam og den vestlige kristendommen – blant annet gjennom «kultur, arkitektur, musikk, mat, klesstil» – så forklarer lederartikkelen at disse to verdenene har vært i krig «de siste 14 århundrene», og at verden nå opplever et «kolossalt sammenstøt av to sivilisasjoner» i Europa.

Dette sammenstøtet har kommet som følge av muslimenes inntog i Europa og disse «bærer konflikten til Vesten som en del av deres kollektive og mentale bevissthet». Journalisten påpeker også den uungåelige konflikten mellom urbefolkningen i Europa og deres nye gjester.

Vestens kollaps utført av denne «islamske voldtekten» var ikke uungåelig ifølge journalist Rybinska, som siterer den britiske historikeren Arnold Toynbee som skrev; «Sivilisasjoner dør av selvmord, ikke av mord».

Les også: Media og politi skjulte massive seksuelle overgrep i Sverige

KRITISERER EU OG POLITIKERE: Det var tidlig i migrasjonsprosessen klart at problemene med kulturell konflikt og vold ville bli betydelige. Allikevel valgte man å lukke øynene i «toleransens» og «den politisk korrekthetens navn». (Foto: wSieci).

Ved å påpeke at Europa faktisk hadde en valgmulighet da man aksepterte migrasjonskrisen, så forteller artikkelen at det fantes tegn tidlig i prosessen om ekstreme og voldelige handlinger utført av migrantene.

Journalisten tar frem en sak fra august 2015, hvor det oppsto opptøyer i et flyktningsenter i Tyskland, der migrantene vandaliserte sine egne skattefinansierte boliger som følge av en krangel om koranen og angrep politimenn, mens de skrek «Allahu akhbar». Kristne migranter skal også ha blitt angrepet og slått av muslimske migranter.

Les også: Ga husly til asylsøker – ble voldtatt og drept

Artikkelen lister så opp dusinvis av registrerte seksuelle angrep utført de siste ukene mot mindreårige europeiske jenter og gutter.

Men det er ikke bare migrantene som får kritikk for sin oppførsel av wSieci. Ukebladet retter også sterk kritikk mot den tyske forbundskansleren Angela Merkel, som blir anklaget for å høre mer på den tyske industrielle lobbyen som skal ha ønsket masseinnvandringen fra ikke-vestlige land velkommen, på grunn av billig arbeidskraft.

En av artiklene i ukebladet titulert «Ønsker Europa å begå selvmord», konkluderer med at; «Det finnes bekymringer at europeiske ledere for sent har kommet til de mest forutsigbare konklusjonene, og noen av dem føler skam og skyld».

«Europa er en oase av fremgang og fred», sammenlignet med Afrika og Midtøsten, men innvandringen av «millioner» av kulturelle muslimer kommer til å «sjokkere og ødelegge Europa».

Skylden for det hele legger artikkelforfatter helt og fullt på fru Merkel.

Les også: Sjokktall fra Finansavisen: Asylsøkerne i 2015 vil koste norske skattebetalere 300 milliarder kroner

Relatert:

Exit mobile version