Site icon Lykten

Sikkerhetsvakt anmeldte ikke terroristen av frykt for å bli stemplet som rasist

Salman and Hashem Abedi

Hva har hundre tusenvis av unge jenter og 22 drepte konsertgåere i Storbritannia til felles? Jo, de er ikke bare ofre for overgripere og terrorister. De er ofre for et politisk korrekt samfunn, der befolkningen og myndighetene i frykt for å bli kalt rasister ser en annen vei.

Nylig gikk en sikkerhetsvakt som var på jobb under Ariana Grande-konserten i Manchester i 2017 ut og fortalte en svært skremmende historie. Kyle Lawler (21) fortalte en undersøkelseskomite at han så terroristen Salman Abedi oppføre seg mistenkelig inne i konsertlokalet. Dette var bare minutter før bomben gikk av.

REDD FOR Å BLI KALT RASIST. KYLE LAWLER. (Skjermbilde/Youtube).

Men han valgte å ikke advare sine overordnede av «frykt for å ta feil og bli stemplet som rasist». Han trodde han ville bli straffet for å «dømme noen etter deres etniske bakgrunn».

Saledi skal ha sittet rundt en gruppe hvite konsertgåere og oppført seg nervøst, ifølge den unge sikkerhetsvakten. Et konsertgåer skal ha rapportert inn Abedis mistenkelige oppførsel til en muslimsk vakt, Mohammad Agha, 17 minutter før bomben gikk av, men skal ha blitt avvist av vakten.

Men det stopper ikke der. En kvinnelig konsertgåer avslørte også at hun rapporterte inn en kvinne som oppførte seg mistenkelig og tuklet med bagen sin, til sikkerhetsvaktene, uten at noe ble gjort.

Kvinnen med bagen så i retningen der bomben gikk av og skal ha flirt på en måte som ble oppfattet som rart.

Istedenfor å undersøke saken ble det kvinnelige vitnet belært av sikkerhetsvaktene for å få den mistenkte kvinnen til å føle seg «ukomfortabel». Kvinnen med bagen skal deretter ha forlatt konsertarenaen kort tid før bomben eksploderte. Hun er ennå ikke funnet og avhørt.

DREPT: 22 uskyldige mennesker ble drept av en islamsk terrorist i Manchester i 2017. En sikkerhetsvakt kunne ha reddet dem, men var for redd for å bli kalt rasist. (Foto: Privat).

Terroristene, Salman Abedi og hans yngre  bror Hashem skal begge ha blitt født i Manchester i England, men valgte å reise tilbake til sitt hjemland Libya for å delta i islamske opprør mot Gaddafi. Da borgerkrigen eskalerte forsøkte de å flykte «hjem» til Storbritannia.  De skal ha blitt reddet av et britisk militærskip sammen med 110 andre britiske statsborgere utenfor den libyske kysten i 2014 og brakt tilbake til Storbritannia.

Som takk drepte Abedi 22 uskyldige mennesker i 2017, inkludert flere barn, og skadet ytterligere 800 mennesker da han utløste selvmordsvesten sin under Ariana Grande-konserten. Salmans yngre bror, Hashem Abedia, ble i mars i år dømt skyldig for å ha planlagt det islamske terrorangrepet.

Og trodde du at det ikke kunne bli verre, så spenn sikkerhetsbeltet.

For de siste tiårene har det kommet ut at hundre tusenvis av britiske jenter har blitt kidnappet, gjort avhengige av narkotiske stoffer, torturert og gjort til sex-slaver. I Storbritannia kalles det grooming. Flere av dem har også blitt drept. Overgriperne har i all hovedsak vært menn med opprinnelse fra Midtøsten og Asia, spesielt Pakistan. Jentene var i all hovedsak hvite og kristne.

Det har i et ettertid blitt avslørt at både politiet, sosialmyndighetene, media og britiske myndigheter valgte å se en annen vei av frykt for å bli kalt rasister. Ikke bare det, man gikk så langt i anklage og true jentene med sanksjoner og straff. At de som var ofre, selv var ansvarlige for det som ble begått mot dem.

Les også den skremmende utviklingen i vårt naboland, Sverige. Der utenlandske overgripere og drapsmenn slipper unna med samfunnsstraff og bøter for grove voldtekter av svenske jenter.

Exit mobile version