Site icon Lykten

Slovakias statsminister: «Muslimer hører ikke hjemme i landet vårt»

I et intervju med nyhetsbyrået TASR som ble pulisert i dag uttalte Slovakias statsminister, Robert Fico, at han ‘ikke ønsker titusenvis av muslimer’ i Slovakia.

Fico har tidligere uttalt at landets myndigheter ikke vil tillate muslimer å skape «et eget samfunn» i Slovakia og at det å forsøke å integrere muslimer er umulig.

KAN IKKE INTEGRERES: Flere statsledere går nå mot EUs planer om tvangsplassering av muslimske flyktninger blant medlemslandene. Vanskeligheten med å integrere muslimer på grunn av deres svært dedikerte forhold til islam er et av punktene det vises til. (Foto: Muslimer ber på gaten i Paris).

Landet er også høylytte motstandere av EUs obligatoriske plan om å fordele flyktninger mellom EU-medlemslandene og saksøker EU som følge av dette.

Fico påstår at muslimer ville endre Slovakias tradisjoner, som ‘har vært tilstede her i mange hundre år’.

Slovakia får støtte fra blant annet Polen og Ungarn som også motsetter seg EUs planer om milliardbøter for å nekte inntak av muslimske migranter som i all hovedsak ikke flykter for sine liv, men for en bedre økonomisk tilværelse.

Man frykter også for terrorangrep, slik man har sett i Frankrike og Belgia det siste året, hvor muslimske terrorister skjulte seg som flyktninger og sto bak bombeangrep og massedrap på uskyldige i Paris og Brussel.

MASSEDRAP: Muslimer drepte 89 mennesker inne i konserthallen Bataclan i Paris. Tilsammen 130 mennesker mistet livet i flere koordinerte terrorangrep i den franske hovedstaden. I ettertid viste det seg at terroristene hadde sneket seg inn i landet ved å forkle seg som flyktninger. (Foto: Terrorangrepet i Paris).
Exit mobile version