Site icon Lykten

Ungarns statsminister vil åpne grensene for europeere som flykter fra flerkulturen

Ungarn har vært utsatt for massive migrasjonsstrømmer på vei fra Nord-Afrika og Midtøsten og til vestlige land i Europa. Men nå er det slutt. Landet har bygget gjerder og innført strenge grensekontroller for å sikre sine innbyggere.

Men det betyr ikke at landet ikke ønsker å hjelpe mennesker i nød. Tvert imot har landets myndigheter offentlig gått ut og sagt at de ønsker å hjelpe sine europeiske naboland.

– Vi skal slippe inn de ekte flyktningene, tyskere, nederlendere, franskmenn og italienere, forskrekkede politikere og journalister som her i Ungarn ønsker å finne det Europa som de har mistet i sine egne hjemland, sa Orban til rungende applaus.

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

EUROPA I BRANN: De siste årene har Europa opplevd at millioner av ulovlige innvandrere og økonomiske migranter har kommet fra ikke-vestlige land. Det har skapt uro, opptøyer og i verste fall grusomme terrorangrep mot uskyldige mennesker. Bildene ovenfor er fra Paris.

Den populistiske lederen har uoffisielt vært en leder for de sentraleuropeiske landene som har stått imot den «åpne grenser-politikken» som den europeiske unionen (EU) og ledende medlemsstater i Vesten har kjempet for i en årrekke.

Les også: Opptil 70.000 marsjerte mot EU og masseinnvandring i Polen

– Globalistiske politikere ønsker å feie vekk debattens demokrati og erstatte det med det politisk korrekte demokratiet hvor ekte makt, avgjørelser og påvirkning ikke kontrolleres av de valgte politikerne, men av et ikke-valgt globalt nettverk, media-guruer og internasjonale organisasjoner, fortalte Orban videre.

Han viste til Storbritannias valg om å forlate den europeiske unionen og Donald Trumps valgseier i USA som episoder i et bredere populært opprør mot «arrogansen og nedlatenheten» som globale eliter har påført vanlige mennesker altfor lenge.

Les også: Imam til flyktningene: «Få barn med europeiske kvinner og erobre deres land»

Han påstod også at denne historiske tiden og hendelsene i 2016 var folkets røst og som tydelig sa ifra til venstreideologiens profeter – profeter som i ettertid har angrepet folket som en «fare for demokratiet».

– Dette er hvordan verdens mest bisarre koalisjon av menneskesmuglere, menneskerettsaktivister og europeiske politikerelite har oppstått, i hovedsak for å med vilje bringe millioner av migranter inn i Europa, sa Orban.

Les også: Slovakia vedtar lov som hindrer Islam i å bli registrert som religion

VELKOMMEN: Ungarns statsminister sier at de ønsker europeere som ikke lenger føler seg hjemme i sine påtvugne multikulturelle land velkommen til Ungarn. Her kan de oppleve det Europa de lengter etter og ønsker å bo i. (Foto: Budapest).

Fidesz-lederen spådde at 2017 ville bli nok et når med konflikt i EU, ettersom «Brussel blant annet ønsker å skaffe seg enda mer makt over innvandring og skattelegging.»

Orban advarte også mot aktiviteter fra ikke-statlige organisasjoner støttet fra utlandet som ønsker å påvirke et lands politikk.

– Her er det store rovdyr som svømmer i vannet, og dette er det transnasjonale riket skapt av George Soros.

Les også: Soros ber Europa ta opp lån på tusenvis av milliarder for å finansiere asylstrømmen

IKKE POPULÆR I SITT GAMLE HJEMLAND: George Soros har bygget opp sitt finansielle imperium ved å spekulere og ruinere valutaer og markeder både i Europa og Asia. Nå jobber han for å åpne grensene til Europa for millioner av økonomiske migranter fra Afrika og Midtøsten.

Relatert:

Exit mobile version