fbpx

Colbert gjør nazi-hilsen – beholder jobben og karrieren

 

«Det er ok når vi gjør det».

Den kjente venstreekstreme komikeren Stephen Colbert kan gjøre narr av alt og alle. Som endel av det venstreorienterte og sosialistiske politiske sfæren. Hitler-hilsen, blackface, rasisme, drapstrusler, hets, personangrep, misoginy (kvinnehat), seksuell trakassering. Velg en, og de har gjort det.

Men ingen av dem mister verken jobb, omdømme eller karriere.

Hvorfor? Er det fordi de «mener godt»? Nei. Venstresiden projiserer nemlig sitt hat på andre. De tror at folk er like svake og uten moral som de selv er. Det er en av de største politiske triksene i moderne historie.

Det siste eksemplet er den amerikanske TV-personligheten Megyn Kelly. Kelly uttalte at «det var ok å male seg sort i ansiktet da hun var ung så lenge det var for å portrettere en karakter/kjent person».

TV-verden eksploderte. Twitter eksploderte. Jobben hennes eksploderte.

 

Og her er forskjellen. Megyn Kelly er ikke en venstreekstrem sosialist. Hun kom fra sentrum-høyre kanalen FOX-news, før ytre venstrekanalen NBC tok henne som følge av hennes svært sterke seertall.

Men meningskorridoren er svært smal hos venstresiden og det har vært murring og uro helt siden Kelly kom til NBC. De bare ventet på en sjanse, uansett hvor liten, til å sparke henne. Og blackface kommentaren til Kelly ga dem ammunisjonen. Og på noen få timer var hun sparket.

Samtidig har man på sosiale medier avslørt dobbeltmoralen over nettopp blackface og vist hvordan venstreekstreme TV-personligheter og Hollywood-stjerner har gått betydelig lenger enn Megyn Kelly, uten at de verken mistet jobb eller karriere.

Sarah Silverman er en kjent komiker og skuespiller som har vært svært kritisk til republikanere og Donald Trump. Hun har snakket mye om «rasismen og hatet» til høyresiden. Men selv synes hun det var ok å male seg i «blackface».

Her er den kjente kvelds-TV komikeren Jimmy Kimmel i såkalt «blackface».

 

Jimmy Fallon, som er en kollega av Jimmy Kimmel, og har sitt eget show, gjorde en blackface av den sorte komikeren Chris Rock:

GREIT: Både Jimmy Kimmel, Sarah Silverman og Jimmy Fallon beholdt sine jobber og fikk nye millionkontrakter etter å ha sminket seg sorte i såkalt «blackface». Megyn Kelly mistet jobben på dagen fordi hun sa at det var ok så lenge man imiterte en kjent person. Hvorfor den ulike reaksjonen? Jo fordi de førstnevnte er kjøpt og betalt av venstresiden og sier alt de blir fortalt av sine sjefer. Sistnevnte kom inn fra kulden og kunne ikke kontrolleres i like stor grad.

TENK SOM OSS, VÆR SOM OSS, BLI AKSEPTERT SOM OSS: Hollywood og kjendisverdenen marsjerer i takt som selv ville fått tyske soldater under andre verdenskrig til misunne dem. Komikeren Owen Benjamin var midt i Hollywood da han plutselig ikke marsjerte i takt lenger. Kort tid etterpå var han bannlyst fra både Twitter, Facebook, Youtube. Han ble sparket av sin manager og mistet kontrakter og avtaler i millionklassen. Han gjør det allikevel veldig bra utenfor den mørke sfæren som er Hollywood, der folk ennå ønsker frihet til å mene, tenke og si sannheten.

Så konklusjonen er, ja du kan være rasist, fascist, nazist, kommunist, kvinnehater, jødehater og islamhater. Men du må befinne deg innenfor den rødgrønne politiske og kjendis-sfæren. For da er dine uttalelser «ment godt» og aksepterte. Skulle du imidlertid nyse i retning en farget/kvinne/muslim hvis du befinner deg på høyresiden, så vil du bli kritisert og svært sannsynlig miste jobb og karriere.