fbpx

59-åring døde etter at to mørkhudede ungdommer angrep ham under familiefestival

To mørkhudede ungdommer skal «tilfeldig» ha slått til en hvit 59-åring som sammen med familien sin besøkte en årlig festival i delstaten Maryland.

Det er snakk om at ungdommene lekte den rasistiske leken «Knockout game», hvor sorte ungdommer og menn slår ned tilfeldige og uskyldige mennesker ute i det offentlige. Veldig ofte er ofrene hvite menn, kvinner og barn.

De to ungdommene, 15 og 16 år gamle, skal ha spurt 59-årige John Marvin Weed om penger. Da de ikke fikk pengene skal de ha slått ham i bakhodet. Da Weed snudde seg og snakket til ungdommene fikk han et nytt slag i ansiktet, slik at han falt til bakken. Etterpå skal de to ungdommene ha spyttet på Weed mens han lå bevisstløs på bakken. 

59-årige John Marvin Weed hadde nylig begynt å passe på sine pleietrengende foreldre og var en rollemodell for sin familie og søskenbarn. To afroamerikanske ungdommer tok fra ham livet uten grunn i et grovt rasistisk angrep. (Foto: Privat).

Les også: Mørkhudet mann arrestert for rasisme – angrep uskyldige på gaten – slo 20-årig hvit kvinne i hodet med murstein – norske medier helt stille

Weed skal ha blitt hentet av helikopter og flydd til sykehus. Han våknet imidlertid aldri og døde kort tid etterpå av skadene

Søsteren til den drepte mannen forteller at han var grunnmuren i livene deres og at de nylig flyttet foreldrene deres til byen slik at de kunne ta vare på dem bedre.

«Han var min grunnmur. Vi flyttet våre foreldre, min datter og mine to barnebarn til Frederick fylke for ett år siden, og drømte om å leve sammen og pleie våre gamle foreldre. John tok umiddelbart på seg mange ting og de daglige nødvendige gjøremålene for å ta vare på oss. Barna elsket ham og de kunne ikke vente med å komme hjem fra skolen for å finne ut hva de kunne gjøre sammen med onkelen sin», sier søsteren til lokale nyheter.

Les også: Video viser grov vold mot hvit gutt – men ingen på venstresiden reagerer

De to ungdommene – som også er brødre – er nå siktet for grovt overfall og vold med mulighet for dødelig utfall. Det vil diskuteres om siktelsen skal endres til drap for den 15-årige ungdommen som slo 59-åringen.

Det snakkes i kommentarfelt og på sosiale medier om hvorfor det ikke er inkludert en hatforbrytelse i siktelsen mot de to mørkhudede ungdommene.

På Twitter skriver andre afroamerikanere at de synes drapet på den hvite eldre mannen var bra og «håpet han hadde på seg en Maga»-hatt» (Rød Trump-hatt, noe han ikke hadde).

(Skjermbilde/Twitter).

Les også: Venstresidens løgn avslørt: Majoriteten av massedrapsmennene i USA er sorte

En underskriftskampanje som vil stenge ute mindreårige uten familie adgang til familiefestivalen har fått over 6800 underskrifter så langt.  Det hjelper imidlertid ikke den hvite familien som har mistet sin onkel og sønn til rasistisk og uforståelig vold.

Hatet og angrepene mot «sinte hvite menn» fra den venstreekstreme pressen i Vesten, samt fra venstreekstreme politikere har skapt et offentlig klima der spesielt mørkhudede og andre offergrupper ser det som rettferdig å angripe, true, trakassere og slå hvite mennesker.

Så langt vi kan se har ingen norske medier valgt å skrive om saken. 

Les også: Mørkhudet ungdom skjøt med skarpe skudd mot biler – «Jeg liker ikke hvite mennesker i mitt nabolag!»

Under her kan du se en rekke videoer med det såkalte «Knocout game» hvor mørkhudede angriper uskyldige hvite mennesker.