fbpx

Alex Jones krasjet Hillary Clinton-møte – I TANKS!

Den svært populære radio og internett-verten Alex Jones er kjent for sine spektakulære og morsomme påfunn. Ikke sjelden møter han opp utenfor den globale elitens hoteller eller møteplasser, og samler mennesker til taler og intervjuer.

Nå har han imidlertid tatt steget ytterligere opp med sin «Freedom Tank», eller frihetstanks, hvor han gjennom takluken og med megafon taler imot globalistene og eliten i samfunnet. De som har gjort seg til mangemillionærer gjennom korrupsjon og annen kriminalitet. Forskrekkede møtedeltakere, mange av dem mødre og bestemødre, buer, viser fingeren og hyler i det Alex Jones snakker til dem gjennom megafonen, i det som har blitt sett millioner av ganger på sosiale medier.

Les også: Clinton i fare? Jødisk milliardær arrestert for pedofili – fløy Hillarys ektemann til sex-øyer med 14-årige jenter

En av de som Alex Jones går etter, er krigshisseren Hillary Clinton, den tidligere utenriksministeren under Barack Obamas tid i Det hvite hus. Hun var også en mislykket motkandidat mot Donald Trump, da han vant presidentvalget i 2016. Hillary har samlet seg opp en formue på flere hundre millioner dollar som offentlig tjenesteperson. Dette skal ikke være mulig om man er ærlig og forholder seg til lover og regler.

Venstresiden omfavner den korrupte og kriminelle Hillary, selv etter at hun ble avslørt som nær venn av flere personer involvert i pedofili- og voldtektsskandaler, som Harvey Weinstein og den drepte Jeffrey Epstein. Hun godtok også ektemannen, Bill Clintons sidesprang og flyturer på Epsteins «Lolita Express», som fløy til avsidesliggende steder, der mindreårige jenter og gutter ble dopet ned og voldtatt.

Les også: Heksa Hillary er tilbake! Vil prøve seg mot Trump igjen

Under sin tid som forsvarsadvokat i hjemstaten Arkansas var hun også med på å slippe løs en pedofil overgriper som hadde forgrepet seg på en 12 år gammel jente. Hun ble senere fanget på lydopptak, der hun lo av hvor lett det var å lure rettssystemet.

Allikevel hylles Clinton av den såkalte venstreradikale feministbevegelsen. Noe som avslører en enorm dobbeltmoral og ideologisk blindhet til den demokratiske velgerbasen.

Les også: Det er nesten ubegripelig at så mange amerikanere – og en hel del nordmenn – kan støtte en rasist i 2016

Les også: Hillary- og Obama-velgere angrep Trump-velgere