fbpx

Sannheten om protestene i Hongkong

En kortere video fra den uavhengige journalisten Paul Joseph Watson tar en kikk på hva som skjer i konflikten mellom Hongkong og Kina.

Etter at halvøya Hongkong ble skrevet over til Kina fra Storbritannia i 1997 har innbyggerne i den autonome regionen ønsket å bevare sin uavhengighet fra fastlandet og kommunistpartiets jernhånd. Hongkong er en svært moderne og økonomisk slagkraftig region og ønsker ikke at Kina skal implementere sine kommunistiske og sosialistiske krav og påbud i samfunnet.

Hongkong har fem krav til kommunistregimet på fastlandet:

  1. De må trekke tilbake lovforslaget som vil gjøre det mulig å sende forbrytere, politiske dissidenter, journalister og innbyggere generelt fra Hongkong til fastlandet for å få sin «straff» der. 
  2. Det kreves at det opprettes en etterforskning av politiets voldelige framferd mot demonstrantene i Hongkong.
  3. Det må gis amnesti for de allerede pågrepne demonstrantene.
  4. Folket i Hongkong skal selv få velge inn de som sitter i det øverste rådet i byen, som i dag kontrolleres 100% av Beijing.
  5. Kinesiske myndigheter må opphøre bruken av ordet «opprørere/pøbler» av demonstrantene i Hongkong.

Som vanlig er den politiske venstresiden i Vesten helt på bærtur og i enkelte tilfeller finner man at venstresiden støtter politiet i Hongkong og kaller demonstrantene for «fascister» og «ytre høyre». Nei, det er ikke tull.

 

Facebook Comments