fbpx

Tidligere statsminister i Canada: «Trump er drittsekk og jeg håper orkanen i Florida treffer hotellet hans»

Å kalle noen en drittsekk og håpe at en orkan treffer et hotell med hundrevis av ansatte og gjester og ødelegge for millioner av dollar er en helt grei og logisk konklusjon for den tidligere canadiske statsministeren Kim Campbell.

Campbell som var med i en konservativ regjering er alt annet enn nettopp konservativ og Canadas svært venstreorienterte hverdag innen media, akademia og politikk betyr at hennes konservative parti ligger der SV er i Norge. Landet har hatt åpne grenser i mange tiår og forfulgt komikere, forfattere og politiske dissidenter med drakoniske hatprat-lover og fengsel. Canada er i all praksis en blanding av Sverige og England.

At man kan leve i en politisk boble og ekkokammer kom klart fram av den tidligere statsministerens tweet, da reaksjonene fra verden utenfor var klare og fordømmende, og som førte til at Cambell raskt slettet innlegget sitt og måtte gå ut med en offentlig unnskyldning.

Toppen av kranskekaka er at Campbell sitter i styret for ‘Det Internasjonale senteret for studier på radikalisering og politisk vold’, ved King’s College i London. 

 

Å ønske tortur, skade og død på sine politiske motstandere er dessverre heller regelen enn unntaket for venstresidens mange fargerike avarter innen både media, underholdning og politikk. Da Trump ble valgt som president i 2016 gikk blant annet popsangerinnen Madonna ut og sa hun hadde drømt om «å bombe Det hvite hus», til stor applaus fra de mange frammøtte under en demonstrasjon.

 

 

Facebook Comments