fbpx

VIDEO: Venstresidens aggresjon og hat ødelegger den åpne debatten

En av de mer populære og mest sette Youtube-personlighetene innen temaer som filosofi, psykologi og ytringsfrihet er canadiske Stefan Molyneux. I nesten to tiår har han drevet podcasting, Youtube-intervjuer, debatter, taler, bokturneer og laget dokumentarfilmer. Tusenvis av videoer og podcaster. Nesten en million abonnenter og 600 millioner treff på Youtube-kanalen. 430.000 følgere på Twitter. 

Men det er bare et problem. Han er ikke venstreekstremist. Han skriver fra et uavhengig og nøytralt ståsted. Han underholder flere typer problemløsninger og er ikke redd for at resultatet vil kunne være politisk ukorrekt. Han snakker om kjønn, forhold, ekteskap, barn, utdanning, politikk, kriminalitet og det meste som opptar mennesker i hverdagen.

De siste årene har imidlertid venstresiden virkelig satt inn presset mot Molyneux. De sosiale mediene som Youtube, Facebook og Google har fjernet muligheten til å tjene penger for ham gjennom antall seere og reklame, som er slik man tjener penger på plattformen. (Dette har de også gjort for en rekke andre bidragsytere utenfor den venstreorienterte meningssfæren i samme situasjon, selv om de ikke bryter noen lover). Politiske aktivister tilhørende venstresiden skriver svært negativt på Wikipedia om Molyneux, hvor man med løgner og usanne påstander klarer å sverte en persons rykte totalt. Og informasjonen blir stående, låst fra Wikipedia sin side. Kafka-prosessen er høyst levende i 2019.

En person kan nærmest gjøres persona-non-grata ved noen få grep fra de «riktige» aktørene. Et helt liv med arbeide knuses med noen få tastetrykk fra ansiktsløse administratorer uten kontaktmulighet. Titusenvis av timer med innhold gjøres utilgjengelig for lesere og tilhengere. Inntekt forsvinner helt. Mat forsvinner fra bordet. Strømregninger kan ikke lenger betales. Barn og familier rammes. Men det bryr ikke venstresiden seg om. De vil påtvinge sitt politiske verdenssyn på alle, uansett konsekvensene for de som blir rammet. Man må knuse noen frihetsegg for å lage den perfekte marxistiske omeletten.

For de som ikke er helt klar over det, så er det politiske klimaet for åpenhet om disse temaene, i særdeleshet på sosiale medier, svært undertrykt. Den politiske venstresiden som styrer sosiale medier, akademia og trykkepressen, har hugget ut ideologien og krever at alle skal følge den, uansett hvor mye den bryter med menneskers trang til å utfordre og finne sin egen sannhet. De som går utenfor blir fort utsatt for press og tvang til å innordne seg.

Vi snakker om politisk vold, trusler, utlevering av personlig informasjon om ektefeller, barn og familie (adresse, skole, arbeidsplass etc), press på sosiale medier om stenge ned kontoer og anmeldelse til politiet. Det kan dreie seg om hundrevis av henvendelser over lenger perioder til utleiere av lokaler, hoteller og restauranter som leier ut lokaler for møter og konferanser. Man blir hengt ut i TV, radio og aviser som et dårlig menneske. Man blir tildelt historiske grusomheter som om man selv var ansvarlig for dem. Det er det nærmeste man kommer en moderne heksejakt.

Alle skal tenke likt. Marxistisk. Alle skal snakke likt. Politisk korrekt. Alle skal være konforme. Bøy deg for elitens kunnskap. Er du ikke enig med oss, så skal du ikke få ytre deg i det hele tatt. Og din person og rykte skal knuses. Du vil bli spedalsk. Viskes ut fra bilder og historien.

Høres ikke dette ut som en skrekkfilm, så bør du vurdere hvilke miljøer og omgivelser du beveger deg i.

I Norge har blant annet Antirasistisk senter vært en pådriver for sensur og utestengelse i det offentlige rom, for de som er uenige med dem politisk og ideologisk. Men de stopper ikke der. De kommer også med klistrelapper som «hat», «rasisme» og «nazisme» på de som måtte gå utenfor den aksepterte meningskorridoren. Det er det samme som sosialt selvmord i dagens Norge. Man risikerer å miste arbeidskolleger, venner og familie. I verste fall kan det føre til alvorlig depresjon og selvmord for de som blir målskiver for de politisk korrekte miljøene.

Ansatte hos ARS har blant annet skrevet om bruk av smørsyre på deltaktere under et bokmøte på Eldorado bokhandel. Ansatte hos ARS har presset med anmeldelser og telefoner til politiet, samt lagt ut navn og bilder av møtedeltakere og politiske motstandere. Man har også ringt arbeidsgivere for å få folk sparket. Og dette skjer hos en statsstøttet organisasjon som har åpen mikrofon hos statskanalen NRK og resten av media. Tenk hva de gruppene som beveger seg i den mørke delen av samfunnet kan gjøre mot deg. Da er det snakk om vandalisme av hus og hjem, trusseltelefoner til arbeidsgivere og skoler der barna går. Det kan være utlevering av personlig informasjon på nettforum, der voldelige mennesker leser og kan gå til aksjon. Punkterte dekk, knuste bilvinduer, døde kjæledyr, maling på husveggen. De fleste knekker under for slikt press. Aksjonen er vellykket. Og andre som vurderer å stå opp mot den etablerte sannheten vet hva som venter.

For aktører som Stefan Molyneux så har venstresidens dødskramper og kamp mot ytringsfriheten fått alvorlige konsekvenser. Mange av dere som leser her vet kanskje hvem han er. De som ikke vet om ham, bør ta en liten titt på hans Youtube-kanal og høre på hva han har å si. Kanskje du vil bli overrasket. Opprørt. Informert. Glad. Lei deg. Uansett hva du blir, så er han en motstrøms stemme i stormen som heter politisk korrekthet. 

Og det hater venstresiden. La dem ikke ta fra deg stemmen din.

Stefan Molyneux’ Youtube-kanal

Twitter

Facebook Comments