fbpx

Voldsom slektsfeide på åpen gate fanget på film – 30 mennesker slåss med jernrør og hammere

På fredag ble to  muslimske familier filmet i det de gikk løs på hverandre på åpen gate i den innvandrertunge byen Birmingham i Storbritannia. Slagsmålet var så stort at det tok hele gaten og stoppet trafikken. Ifølge vitner og politiet skal det ha vært over 30 mennesker involvert.

Flere voksne menn slo hverandre åpenlyst, med kvinner skrikende i bakgrunnen etter det som skal være en krangel mellom to kvinner i forbindelse med et bryllup. Kranglingen skal i all hovedsak ha vært på sosiale medier, men som altså på fredag ble fysisk.

Flere slagsmål oppstår underveis når mennene, mange av dem i ikke-vestlig klesdrakt, slår og sparker de som måtte være i nærheten. Flere av de involverte er bevæpnet med slagvåpen, jernrør og kniver.

(Skjermbilde/Youtube).

Da politiet endelig fikk ankommet stedet og stoppet masseslagsmålet ble det klart at en person var skadet etter å ha blitt slått med en baseballkølle  i hodet, mens to andre fikk ansiktsskader.

Den samme kvelden måtte politiet på ny rykke ut til den samme plassen, da man fikk beskjed at noen skal ha blitt stukket med kniv. 

Hvite i minoritet i Birmingham

Birmingham er den andre største byen i England og innvandrere utgjør nå en majoritet på barneskolene i byen, mens hvite briter snart vil være i minoritet i byen som helhet.

(Foto: Telegraph).

Kilde: Samnytt

Facebook Comments