fbpx

Hvorfor har vi selvmordskandidater på Stortinget?

NASJONALT SELVMORD: Vårt naboland Sverige går foran i å vise hvordan man kan avvikle en helt nasjon på få tiår. Med dette følger massiv arbeidsledighet, kriminalitet og økonomisk uro. (Foto: Ukjent klassebilde i Sverige).

Det er like greit å slippe katta ut av sekken først som sist. Det er bare en ting som betyr noe for en nasjons skjebne.

Etnisk opphav.

Det styrer en nasjons fortid, nåtid og fremtid. Alt, og da mener jeg alt, styres av en nasjons etniske opphav. Jo større andel av et land som har en fremmedkulturell og fremmedreligiøs bakgrunn, jo raskere vil denne nasjonen implodere i kaos.

Økonomisk. Kriminelt. Kulturelt. Historisk.

Alle historiebøker forteller oss dette. Alle. Noen som forsøker å selge deg noe annet lyver. Er ideologisk drevet. Eller er en selvmordskandidat.

Våre folkevalgte på Stortinget er i så måte alle tre. Løgnere. Ideologisk drevet. Og selvmordskandidater. De fører en politikk som vil skifte ut urbefolkningen i Norge i løpet av dette århundret. Og de gjør det åpenlyst. Og aktivt. Svært aktivt. Uten at urbefolkningen reagerer.

Så det er ikke bare våre politikere på Stortinget som fører en selvmordspolitikk. Folket er med på det hele! 

Så raskt en nasjons urbefolkningen, opprinnelsebefolkning eller sivilisasjonsbefolkning (les: de som har bygget landets sivilisasjon) kommer i mindretall befolkningsmessig eller mister makten, så faller nasjonen ut i dypet. Uansett hvilket folk, hvilken tidsalder eller hvilken del av kloden det skjer. Hva de erstattes med, om det er bedre eller verre enn det som var tidligere, er opp til debatt. Uansett er det;

Sjakk matt.

Facebook Comments