fbpx

Hvorfor må vi på død og liv være flerkulturelle?

(Foto: Pixabay)

Det norske samfunnet er gjennomsyret av venstreideologisk tankegang. Det betyr at vi skal være multikulturelle selv om hele samfunnet må snus opp ned på hodet. Alt fra kongen på slottet til barnehagen skal gjennom flerkulturelle vaskemaskinen. Helst på maks omdreininger. 

Det hele har murret i bakgrunnen i mange år, men fra tid til annen bobler det opp til overflaten, som ved den skandaleomsuste SAS-reklamen, der flygiganten hevdet at vi skandinaver ikke har noe eget å være stolte over og at alt vi har i vår hverdag er hentet fra utlandet.

Så er spørsmålet. Skal vi presse det flerkulturelle helt til vår egen identitet, kultur og historie er visket helt ut? At våre naboer, skolekamerater og arbeidskolleger skal se annerledes ut enn oss. Ha en fremmed religion. Fremmede skikker. Spise en annen mat. At de skal feire helt andre helligdager enn oss. Hva er målet med en slik politikk? Og hvorfor er den bare presset på i Vesten, og ikke på andre kontinenter? 

De fleste vil innrømme at hvis vi mister våre tradisjoner, julen, påsken, turene på fjellet, ved sjøen, vafler på idrettsstevner, dugnader i nabolaget, frivillighetsarbeidet, tilliten til våre medmennesker og tryggheten vi har av å stole på våre myndigheter ved å betale skatter og avgifter, at det ikke ville vært et samfunn vi ville leve i. Det er faktisk forsket på at mennesker som mister sin kulturelle og etniske identitet utvikler psykiske og fysiske plager, og senskader.

Så hvorfor ønsker våre politikere og intellektuelle elite å tvinge alt dette ut til et «alt er like bra uansett hvor det kommer fra»-samfunn? Å utsette et helt unikt folkeslag for utblanding og utvisking av deres kultur og historie? Noe vi ser daglig gjennom politikken, media, kulturlivet, reklameindustrien, skoleverket og helt inn i kongehuset vårt. Ifølge FNs statutter så er dette å regne som folkemord.

Hva om vi fikk beholde vårt trygge og kjente norske samfunn, slik vi hadde det for bare noen får tiår siden? Ville det virkelig vært så galt? Ville det brutt mot moral og plikt overfor resten av verden? Nei, selvfølgelig ikke. Alle mennesker på jorden har en grunnleggende menneskelig rettighet til å bevare sin kulturelle og etniske identitet.

Når man ser den aggressive og nedsettende måten globalistene reagerer på når folket sier i fra, så kan man faktisk si at det er vi som blir diskriminert og mister våre grunnleggende menneskerettigheter.

Det er på tide at vi stopper dette eksperimentet som har skapt så mye uro i vårt samfunn. Vi vil ha vårt land tilbake.

Facebook Comments